Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple a lansat noile modele iPhone 5S si iPhone 5C: Modelul 5S are incorporat un cititor de amprente

B1 B1,
Apple a lansat noile modele iPhone 5S si iPhone 5C: Modelul 5S are incorporat un cititor de amprente

Apple a lansat marti noile modele iPhone 5S si iPhone 5C, care vor inlocui telefonul iPhone 5. Compania a imbunatatit camera foto/video pentru iPhone 5S, care are un senzor cu 15% mai mare decat cel de pe iPhone. continuă pe B1

Noile modele iPhone 5S si iPhone 5C, LANSATE de Apple

Compania Apple a lansat marti, in cadrul unui eveniment organizat la sediul central al companiei din Cupertino, California, noile modele iPhone 5S si iPhone 5C, care vor inlocui telefonul iPhone 5, informeaza Wall S.

Apple a lansat iPhone 5S si iPhone 5C.

Apple a lansat marti, intr-un eveniment organizat la sediul central al companiei din Cupertino, California, noile modele iPhone 5S si iPhone 5C, care vor inlocui telefonul iPhone 5, relateaza Wall Street Journal, conform Mediafax. Apple a prezentat marti si iOS 7, noua versiune a sistemului de operare instalat pe iPhone-uri, iPad-uri si alte produse. Atat 5S, cat si 5S dispun de camera foto/video iSight de 8MP si ecran de 4 inci. Compania a imbunatatit camera foto/video pentru iPhone 5S, .

Apple lanseaza noile iPhone: Modelul premiul 5S si varianta mai ieftina 5C

Apple va lansa, marti seara, cele mai noi modele iPhone, unul premium si o varianta la un pret mai mic, in cadrul unui eveniment organizat la sediul companiei din Cupertino, California, relateaza The Guardian.

Lansare iPhone 5C: telefonul de buget Apple nu este atat de ieftin pe cat se astepta

Lansarea iPhone 5C a avut loc in aceasta seara. Este modelul ieftin de smartphone pe care il aduce compania pe piata, dar Apple nu face rabat de la calitate.

iPhone 5C - Apple lanseaza telefonul de buget, dar este la fel de bun ca iPhone 5

Apple lanseaza iPhone 5C in aceasta seara. Este modelul ieftin de smartphone pe care il aduce compania pe piata, dar Apple nu face rabat de la calitate.

Lansare iPhone 5C - Apple prezinta telefonul de buget care este la fel de bun ca iPhone 5

Apple lanseaza iPhone 5C in aceasta seara. Este modelul ieftin de smartphone pe care il aduce compania pe piata, dar Apple nu face rabat de la calitate.

iPhone 5S si iPhone 5C se lanseaza diseara. Tot ce trebuie sa stii despre noile smartphone-uri de la Apple

Mai sunt numai cateva ore pana la lansarea iPhone 5S si iPhone 5c, pe care adevarul. ro o va transmite in format live text. Totusi, pana la ora 20. 00, va invitam sa aflati toate zvonurile legate de noile iPhone-uri.

Prima parodie la iPhone 5S si iPhone 5C Lipsesc telefoanele [VIDEO]

Daca anii trecuti vedeam parodii la produse Apple la cateva zile dupa lansare, iPhone 5S si iPhone 5C primesc acest tratament chiar inainte de anuntul oficial. Trebuie spus ca acest clip nu are vreo legatura oficiala cu produsele sau compania Apple. Asta nu inseamna insa ca asemanarea dintre prezentarea de mai sus si cea pe care o vom vedea peste cateva zile pe site-ul Apple nu este una foarte evidenta. Echipa din spatele acestei parodii a reusit intr-un mod foarte [].

Confirmarea speculatiilor: Apple a anuntat in sfarsit iPhone 5C si 5S [+VIDEO]

Conform asteptarilor, Tim Cook si echipa Apple au prezentat astazi doua noi iPhone-uri, un iPhone 5C si un iPhone 5S. Inca de cand am citit prima oara despre un iPhone 5C de plastic, dupa ce am depasit faza scepticismului, am fost curios cum vor reusi cei de la Apple sa imbrace respectivul dispozitiv in asa fel incat sa nu para un dispozitiv ieftin. Dupa ce am vazut conferinta, mi se pare ca au facut o treaba destul de buna. Aceasta [].

iPhone 5S Si iPhone 5C vor avea parte de multa publicitate. Apple isi dubleaza echipa de marketing

Lansarea iPhone 5S si iPhone 5C va avea loc marti seara si s-ar parea ca cei de la Apple vor ca terminalele sa fie un real succes. Potrivit AdAge, compania din Cupertino urmeaza sa-si dubleze numarul de angajati specializati pe marketing.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )