Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un apreciat medic din Targu Jiu a murit dupa ce s-a luptat timp de o luna cu noul coronavirus. Tatal ei, un reputat istoric, a decedat cu o saptamana mai devreme

Adevărul Adevărul,
Un apreciat medic din Targu Jiu a murit dupa ce s-a luptat timp de o luna cu noul coronavirus. Tatal ei, un reputat istoric, a decedat cu o saptamana mai devreme

Carmen Ceaca Mocan, sefa sectiei de neurologie a Spitalului Municipal Dej, a fost rapusa de COVID-19. Aceasta era originara din Targu Jiu, fiind fiica unui cunoscut istoric. continuă pe Adevărul

Hotelul Stadionului Municipal din Targu- Jiu ar putea sa fie folosit pentru cazarea sportivilor

Hotelul de la Stadionul Municipal din Targu Jiu, care a fost folosit pana acum doar ca centru de carantinare, ar putea sa fie preluat de catre Clubul Sportiv Municipal.

Ultima ora! Un nou incendiu a izbucnit in sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Targu Mures. in ce stare se afla pacientii

Necazurile se tin lant in plina pandemie de COVID-19. De la zi la zi apar noi nereguli si accidente in spitale, iar victimele sunt intotdeauna pacientii. in aceasta dimineata, in sectia de ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures a izbucnit un incediu, dupa ce o priza a luat foc. Ce spun reprezentantii spitalului Spre .

Ludovic Orban, despre incendiul de la Clinica Medicala III din Targu-Mures: Noi am dispus evaluarea tuturor instalatiilor. Se finalizeaza pana saptamana viitoare raportul (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, vineri, intrebat fiind despre incendiul de la Clinica Medicala III din Targu-Mures, ca a dispus evaluarea tuturor instalatiilor din spitale, raport ce se va finaliza.

Incendiu in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures

O priza a luat foc, vineri dimineata, in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures, incendiul fiind stins de angajati inainte de sosirea pompierilor. in salonul in care a avut loc incendiul erau.

O priza a luat foc in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures

O priza a luat foc azi dimineata in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures. Incendiul a fost stins de angajati inainte de sosirea pompierilor.

Incendiu provocat de o priza in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures -UPDATE

O priza a luat foc, vineri dimineata, in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures. Incendiul a fost stins de angajatii spitalului inainte de sosirea pompierilor, relateaza Mediafax.

O femeie si fiica sa cu handicap sever au ramas fara mancare din cauza ca indemnizatiile au intarziat peste doua saptamani

O femeie din municipiul Targu Jiu si fiica sa cu un handicap sever, de care mama are grija, au ramas fara mancare din cauza ca acestea nu mai primit indemnizatiile acordate de stat. Banii intarzie sa vina de aproximativ doua saptamani.

Sefa Sectiei de neurologie din cadrul Spitalului Municipal Dej a murit dupa ce a fost diagnoticata cu COVID-19

Inca un important cadru medical infectat cu COVID-19 a pierdut lupta cu pandemia. Este vorba despre sefa Sectiei de neurologie din cadrul Spitalului Municipal Dej care a decedat sambata. Carmen Mocan Ceaca,.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Procesul de votare dintr-o sectie din Bucuresti, suspendat temporar, dupa ce unul dintre membrii sectiei de votare a fost confirmat cu COVID-19

Procesul de votare dintr-o sectie din municipiul Bucuresti a fost suspendat temporar, dupa ce unul dintre membrii sectiei de votare a fost confirmat cu noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )