Libnet.ro
UNICEF

17:01

Hotelul Stadionului Municipal din Targu- Jiu ar putea sa fie folosit pentru cazarea sportivilor

Adevărul Adevărul,
Hotelul Stadionului Municipal din Targu- Jiu ar putea sa fie folosit pentru cazarea sportivilor

Hotelul de la Stadionul Municipal din Targu Jiu, care a fost folosit pana acum doar ca centru de carantinare, ar putea sa fie preluat de catre Clubul Sportiv Municipal. continuă pe Adevărul

Municipiul Targu Jiu iese la noapte din scenariul rosu

Municipiul Targu Jiu va iesi de joi, 3 decembrie, din scenariu rosu, dupa ce rata de infectare a scazut la 1,73 la 1. 000 de locuitori.

Municipiul Targu Jiu iese la noapte din scenariul rosu. incepem sarbatorile de iarna cu aceasta veste buna

Municipiul Targu Jiu va iesi de joi, 3 decembrie, din scenariu rosu, a precizat primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu. Rata de infectare la mia de locuitoria scazut la 1,73. Din.

Ultima ora! Un nou incendiu a izbucnit in sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Targu Mures. in ce stare se afla pacientii

Necazurile se tin lant in plina pandemie de COVID-19. De la zi la zi apar noi nereguli si accidente in spitale, iar victimele sunt intotdeauna pacientii. in aceasta dimineata, in sectia de ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures a izbucnit un incediu, dupa ce o priza a luat foc. Ce spun reprezentantii spitalului Spre .

Ludovic Orban, despre incendiul de la Clinica Medicala III din Targu-Mures: Noi am dispus evaluarea tuturor instalatiilor. Se finalizeaza pana saptamana viitoare raportul (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, vineri, intrebat fiind despre incendiul de la Clinica Medicala III din Targu-Mures, ca a dispus evaluarea tuturor instalatiilor din spitale, raport ce se va finaliza.

Incendiu in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures

O priza a luat foc, vineri dimineata, in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures, incendiul fiind stins de angajati inainte de sosirea pompierilor. in salonul in care a avut loc incendiul erau.

O priza a luat foc in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures

O priza a luat foc azi dimineata in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures. Incendiul a fost stins de angajati inainte de sosirea pompierilor.

Incendiu provocat de o priza in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures -UPDATE

O priza a luat foc, vineri dimineata, in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures. Incendiul a fost stins de angajatii spitalului inainte de sosirea pompierilor, relateaza Mediafax.

Anca Serea revine la TV. Cu ce super-vedeta din Romania o sa fie colega

Prima TV relanseaza stirile. Dupa ce au dat de veste venirea Andreea Berecleanu la pupitrul Focus, postul TV revine cu o noua surpriza pentru telespectatori, anuntand alte nume noi in echipa stirilor. Anca Serea si Florin Caruceru vor prezenta stirile sportive. Anca Serea, din nou la sport. Va fi colega cu Andreea Berecleanu, la Prima .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )