Libnet.ro
UNICEF

23:15

Aproape 1.000 de Porsche Cayenne din Romania sunt rechemate in service din cauza pedalelor

Hotnews Hotnews,
 Aproape 1.000 de Porsche Cayenne din Romania sunt rechemate in service din cauza pedalelor

Rechemarea in service anuntata recent de Porsche, care vizeaza pedalele a 409. 477 unitati Porsche Cayenne, genereaza in Romania un recall pentru 951 de masini. Problema este relativ simpla: exista riscul ca o siguranta tip saiba elastica de la pedale sa fi fost montata incorect. continuă pe Hotnews

Un consilier CNADNR critica compania: Toate autostrazile din Romania sunt svaiter

Toate autostrazile din Romania sunt pline de gropi si au aceleasi probleme pe care le-a avut si tronsonul Sibiu-Orastie, care a fost demolat, a declarat, luni, Alin Goga, consilier juridic in cadrul.

RISE Project: In dosarele Panama sunt implicate peste 100 de nume din Romania

Documentele Paname contin informatii despre mai mult de 100 de nume din Romania care vor fi dezvaluite pe masura ce anchetele vor avansa, a declarat Paul Radu, jurnalist de investigatii din cadrul RISE Project.

Cate firme din Romania sunt controlate din paradisuri fiscale. Numarul lor a explodat in ultimii ani

Numarul firmelor romanesti controlate de off-shore-uri a explodat in ultimii ani, peste 9. 000 de companii din Romania fiind controlate din paradisuri fiscale. Principalul avantaj al acestui tip de organizare il reprezinta taxele mici. in plus, numeroase dintre paradisurile fiscale nu au acord de schimb de informatii cu autoritatile din Romania: Seychelles, Belize sau Panama.

Paul Radu, RISE Project: Peste 100 de persoane din Romania, implicate in controversa Panama Papers

Peste 100 de nume din Romania apar in ancheta jurnalistica Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala, in care sunt implicati inalti lideri politici, sportivi si miliardari, a declarat jurnalistul de investigatii Paul Radu din cadrul RISE Project, partener media pentru dezvaluirile off-shore-ul din Panama.

Reprezentant CNADNR: Autostrazile din Romania au mari probleme, au defecte majore de constructie, iar soferii risca accidente

Soferii risca accidente pe autostrazile din Romania in orice moment din cauza ca sunt prea multe gropi, a declarat, luni, fostul director general al CNADNR Mihai Basulescu, intr-o conferinta de.

Fost director CNADNR: Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania

Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania, din cauza ca ele sunt pline de gropi si au mari probleme, a declarat, luni, fostul director general al CNADNR Mihai Basulescu.

Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania

Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania, din cauza ca ele sunt pline de gropi si au mari probleme, a declarat, luni, fostul director general al CNADNR Mihai Basulescu.

Imagine de basm: Cea mai frumoasa strada din Romania (FOTO)

Cea mai frumoasa strada din Romania se gaseste in Hunedoara. Primavara, strada Revolutiei sau Pomilor devine unul dintre cele mai interesante locuri. Cei 80 de piersici ornamentali sunt de o imagine.

Timisoara este Capitala Tineretului din Romania in 2016

Grupul de initiatori ai programului Capitala Tineretului din Romania - Consiliul Tineretului din Romania, Grupul Pont, Federatia Share si Banca Comerciala Romana, cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului, felicita Timisoara, primul oras care va detine aceasta titulatura in Romania, conform unui comunicat BCR transmis redactiei noastre.

Cea mai mare banca din Romania nu mai acorda credite prin programul Prima Casa

BCR, cea mai mare banca din Romania, a scos din oferta sa de creditare imprumuturile Prima Casa, pentru ca a epuizat plafonul de garantii. BCR acorda acum doar credite ipotecare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )