Libnet.ro
UNICEF

21:45

Aproape 80 de copii din internate se vor putea odihni la vara in Elvetia

Adevărul Adevărul,
Aproape 80 de copii din internate se vor putea odihni la vara in Elvetia

Copiii din internatele din subordinea Ministerului Educatiei vor beneficia si in vara anului 2014 de un sejur de doua saptamani in tabara de vara swisscor din localitatea Fiesch, cantonul Valais, Elvetia. Copiii se vor afla la odihna la invitatia Fundatiei swisscor, in perioada 14-28 iulie 2014. continuă pe Adevărul

Salariatii Hidroelectrica vor putea cumpara 10% din actiunile nou emise la majorarea de capital

Salariatii, conducerea si pensionarii din Hidroelectrica vor putea cumpara pana la l0% din actiunile nou emise in urma majorarii de capital prin care statul vizeaza plasarea pe piata de capital a unui pachet de 15% din titlurile producatorului de electricitate.

Salariatii Hidroelectrica vor putea cumpara 10% din actiunile nou emise

Salariatii, conducerea si pensionarii din Hidroelectrica vor putea cumpara pana la l0% din actiunile nou emise in urma majorarii de capital prin care statul vizeaza plasarea pe piata de capital a unui pachet de 15% din titlurile producatorului de.

Nicolaescu: Toate spitalele din tara vor fi controlate in urmatoarea saptamana

Toate spitalele din tara vor fi controlate in urmatoarea saptamana. Inspectorii de la directiile de sanatate vor verifica daca exista si in alte spitale probleme asemanatoare cu cele descoperite la.

Toate spitalele din tara vor fi controlate de Directiile Judetene de Sanatate Publica pana pe 15 decembrie

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, luni, ca toate spitalele din tara vor fi controlate, in perioada 10-15 decembrie, de Directiile de Sanatate Publica, iar pe baza rezultatelor vor fi facute planuri de masuri, care vor fi prezentate in 19 decembrie, in videoconferinta, potrivit Mediafax.

Toate spitalele din tara vor fi controlate.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, luni, ca toate spitalele din tara vor fi controlate, in perioada 10-15 decembrie, de Directiile de Sanatate Publica, iar pe baza rezultatelor vor fi elaborate planuri de masuri, informeaza Mediafax. Secretarii de stat Raed Arafat si Adrian Pana, precum si secretarul general, care vor coordona intreaga activitate de verificare a spitalelor, vor elabora planuri de masuri pentru evaluarea capacitatii din perioada 24 decembrie 2013 - 6 ianuarie .

VIDEO-FOTOGALERIE Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse vineri seara, la ora 18.00. Vezi cum s-a pregatit si Viena pentru Craciun

Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse vineri seara, la ora 18. 00, de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, de pe esplanada cu statui din Piata Universitatii. Anul acesta, Bucurestiul este impodobit de 3 milioane de beculete ce se intind pe un traseu de 23 km. Tot vineri seara se deschide si targul de Craciun din Piata Universitatii, ,,Bucharest Christmas Market. La Viena startul sarbatorilor de iarna s-a dat pe 28 noiembrie. Strazile orasului sunt impodobite cu 2,3 milioane de luminite de Craciun ce se intind pe un traseu de 18 km.

Aproape 80.000 de romani isi sarbatoresc onomastica vineri, de Sf. Nicolae

Aproape 800. 000 de romani, majoritatea barbati, isi sarbatoresc onomastica vineri, cu ocazia Sfantului Ierarh Nicolae, potrivit statisticilor MAI. Astfel, vineri, isi sarbatoresc ziua numelui 796. 041 de.

Ameropa si Azomures se vor putea imprumuta reciproc

Azomures si Ameropa Grains, actionarul sau majoritar, vor avea posibilitatea sa se imprumute reciproc, potrivit unei decizii a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA) traderului de cereale, potrivit unui comunicat oficial.

Voinea nu stie daca pensiile vor putea fi majorate chiar din luna ianuarie.

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, sustine ca prin promulgarea legii bugetului asigurarilor sociale pe 2014, fara promulgarea bugetului de stat, se creeaza o stiuatie fara precedent si nu se poate spune daca este posibila plata pensiilor majorate inca din prima luna a anului. Este o situatie fara precedent si juristii trebuie sa-si exprime opinia. Pensiile vor creste, dar cresterea va fi platita retroactiv daca nu intra in vigoare toate legile. Bugetul asigurarilor sociale primeste .

Creditorii vor putea bloca conturile datornicilor in orice stat din UE.

Ministrii de justitie din statele membre au ajuns la un acord privind o abordare generala a propunerii Comisiei Europene referitoare la indisponibilizarea conturilor bancare pentru recuperarea creantelor transfrontaliere, atat pentru cetateni, cat si pentru intreprinderi. Noua ordonanta europeana va permite creditorilor sa blocheze fondurile in conturi bancare in aceleasi conditii in toate statele membre ale UE. Un element important este acela ca nu se vor efectua modificari ale sistemelor .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )