Libnet.ro
UNICEF

23:30

Aproape jumatate din locuitorii Bucurestiului raman fara apa calda. Care sunt cartierele afectate

Antena3 Antena3,
Aproape jumatate din locuitorii Bucurestiului raman fara apa calda. Care sunt cartierele afectate

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare, dupa ce Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN),. continuă pe Antena3

Aproape jumatate dintre bucuresteni vor ramane fara apa calda: Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre ELCEN, din cauza datoriilor

Bucurestenii vor ramane din nou fara apa calda. Este vorba despre aproape jumatate dintre locuitorii Capitalei care nu vor avea apa calda in perioada urmatoare pentru ca Distrigaz a decis limitarea.

ELCEN: Datoriile RADET lasa aproape jumatate din Bucuresti fara apa calda

ELCEN se afla in imposibilitatea de a-si onora platile catre furnizorii si distribuitorii de materii prime, materiale si servicii, din cauza datoriilor pe RADET, se arata intr-un comunicat al ELCEN. Potrivit acestuia, din cauza unei sume restante de 147,2 milioane de lei, Distrigaz a luat decizia, si a notificat ELCEN in acest sens, ca, incepand cu data de 05. 2016, sa reduca presiunea gazului natural, in mod constant, pana la limita de avarie 2 bari). In cazul in care datoria nu va fi achitata, Distrigaz a informat ELCEN ca va trece la aplicarea masurii sistarii serviciului de distributie. ELCEN sustine ca in aceste conditii, agregatele energetice de la CTE Vest se vor opri, iar energia termina nu va mai putea fi furnizata pentru aproximativ 40% dintre locuitorii Bucurestiului: cartierele Drumul Taberei, Militari si Crangasi, dar si o parte din centrul Capitalei.

Dezastrul din infrastructura anuntat de la Bruxelles: Aproape jumatate din cele peste 30 de proiecte majore adoptate in perioada 2007 - 2013 nu vor fi terminate la timp

Aproape jumatate din cele peste 30 de proiecte majore de infrastructura adoptate in perioada 2007 - 2013 nu vor fi terminate la timp, insa s-a reusit esalonarea lor astfel incat fonduri.

Datoriile RADET lasa aproape jumatate din Bucuresti fara apa calda

ACTUALIZARE 17:15 Gabriela Firea: Fac apel la Guvern, nu cred ca o datorie istorica poate fi platita in 2-3 luni de catre Primaria Generala Primarul general, Gabriela Firea a facut astazi un apel la Guvernul Romaniei, precizand ca datoria istorica de aproape 10 ani pe care RADET o are la ELCEN nu poate fi platita in 2-3 luni de catre Primaria Generala a Capitalei. *ACTUALIZARE 15:40 Ca urmare a datoriilor acumulate de Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN), aceasta din urma se afla in imposibilitatea de a-si onora platile catre furnizorii si distribuitorii de materii prime, materiale si servicii, precizeaza ELCEN prin intermediul unui comunicat de presa.

Reincepe scandalul apei calde. Mai multe cartiere din Bucuresti raman fara apa calda, Distrigaz a redus presiunea din cauza facturilor neplatite

Primaria Bucuresti a primit, luni, o notificare, din partea ELCEN, conform careia poprirea de 100 la suta pe conturile RADET nu va mai fi ridicata in aceasta luna, prin urmare, nu se vor putea plati salariile angajatilor regiei de termoficare si nu se.

Jumatate din proiectele majore de infrastructura din 2007-2013 nu vor fi terminate la timp

Aproape jumatate din cele peste 30 de proiecte majore de infrastructura adoptate in perioada 2007-2013 nu vor fi terminate la timp, dar s-a reusit esalonarea lor, a declarat astazi comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, in cadrul unei intalniri avute cu ministrul Transporturilor, Petru Sorin Buse, la Bruxelles.

Bucurestenii raman, de marti, fara apa calda. Cum explica autoritatile situatia

Locuitorii cartierelor Drumul Taberei, Militari si Crangasi, cat si o parte dintre cei din centrul Capitalei raman, incepand de marti, informeaza ELCEN.

Cristian Ghinea: Corectiile financiare aplicate proiectelor POSDRU se ridica la aproape jumatate de miliard de euro. Au fost si FRAUDE reale

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat luni ca valoarea corectiilor financiare aplicate proiectelor europene finantate prin POSDRU se ridica la aproape jumatate de miliard de euro, precizand ca unele au fost aplicate unor beneficiari onesti.

Ministerul Afacerilor Interne, urmarit de GHINION: Jumatate din ministrii din ultimii zece ani au probleme cu justitia

Jumatate din ministrii de Interne din ultimii zece ani au probleme cu justitia. Petre Toba, ultimul ministru al Internelor, din decembrie 2015 si pana pe 1 septembrie 2016, este urmarit penal de.

Jumatate din lichiditate, realizata prin deal- uri cu 20,2% din Boromir Prod

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in sedinta de vineri, de sapte tranzactii de tip deal realizate cu actiuni Boromir Prod SPCU), in valoare de 14,2 milioane de lei, suma ce reprezinta aproximativ 50% din volumul total inregistrat, de 28,7 milioane lei 6,4 milioane euro).

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )