Libnet.ro
UNICEF

05:30

Aproximativ 100 de persoane i-au cerut demisia premierului, la Braila

Adevărul Adevărul,
Aproximativ 100 de persoane i-au cerut demisia premierului, la Braila

La Braila, mitingul organizat de PNL in sprijinul motiunii de cenzura depuse in Parlament a adunat in fata Prefecturii putin peste 100 de oameni. Cei mai multi dintre acestia au fost membri PNL, insa si braileni neafiliati politic care au vrut sa-si exprime nemultumirea fata de refuzul premierului Ponta de a demisiona, in contextul problemelor pe care le are cu Justitia. continuă pe Adevărul

Protestatarii bistriteni i-au cerut demisia premierului pe un soare dogorator: Victoras, sa ne lasi!, Ponta, vei afla ce inseamna Diaspora!

PNL si-a mobilizat membrii pentru a lua parte la mitingul pro-motiunea de cenzura. Cei in jur de 150 de protestatari au fluturat pancarte cu mesaje anti-Ponta.

Manifestatii la Cluj si Bucuresti: Protestarii cer demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 100 de persoane s-au adunat in Piata Univeristatii din Capitala pentru a protesta impotriva premierului Victor Ponta si pentru a-i cere demisia, informeaza Mediafax. Si la Cluj au aparut proteste.

Miting anti-Ponta la Cluj. Circa 1.000 de persoane au cerut demisia lui Victor Ponta in strada: Premier penal, mars la tribunal!

Circa 1. 000 de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din Cluj-Napoca, cerand demisia premierului Victor Ponta. Acestia scandeaza Demisia!, Jos, Ponta, Jos! Esti un mincinos!.

FOTO Liberalii bihoreni au protestat cerand demisia premierului: Vrem sa inlaturam aceasta pata rusinoasa de pe obrazul Romaniei

Peste 150 de persoane s-au adunat in fata Prefecturii Bihor pentru a participa la protestul fata de premierul Victor Ponta. Oamenii au venit cu pancarte cu mesaje impotriva premierului, caruia i-au cerut demisia, au scandat impotriva Guvernului si a PSD.

FOTO VIDEO Liberalii au protestat in strada la Alba Iulia, cerand demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 200 de persoane, lideri politici, primari, consilieri judeteni si consilieri locali din partea PNL, s-au adunat vineri, 12 iunie 2015, in fata Prefecturii Alba pentru a solicita demisia premierului Victor Ponta. Protestul a fost organizat in paralel cu dezbaterea motiunii de cenzura a opozitiei in Parlament.

FOTO 300 de persoane au cerut demisia lui Ponta si a Guvernului sau

300 de membri ai PNL Dambovita au cerut demisia lui Ponta si a Guvernului sau, la ora la care in Parlamrnt se vota motiunea PNL VOTUL NU E O LOZINCA! - Ponta DEMISIA!.

FOTO. Mitinguri anti-Ponta in Bucuresti si Cluj. Protestatarii cer demisia premierului

Peste 300 de persoane s-au adunat de mai bine de o ora in Piata Universitatii din Capitala pentru a cere demisia premierului Victor Ponta.

Aproximativ o suta de persoane au cerut demisia lui Ponta in Piata Universitatii

Aproximativ o suta de persoane s-au adunat, joi seara, in Piata Universitatii, la fantana, pentru a protesta fata de votul dat in Parlament in cazul cererii DNA de urmarire penala a premierului Victor Ponta si a cere demisia acestuia.

Proteste in tara pentru DEMISIA lui Ponta, in timpul votului la motiunea de cenzura

In timp ce in Parlament se dezbatea astazi motiunea de cenzura, in mai multe orase din tara au avut loc proteste. Spre exemplu, la Cluj Napoca 50 de oameni au cerut demisia premierului Victor.

Protest la Prefectura Constanta. Peste 200 de manifestanti au cerut demisia lui Victor Ponta

Aproximativ 200 de manifestanti s-au adunat vineri in fata Prefecturii Constanta cerand demisia primului ministru Victor Ponta si sustinerea motiunii de cenzura depusa de PNL.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )