Libnet.ro
UNICEF

18:15

Aproximativ 300 de militari au ajuns in Ucraina pentru a instrui soldatii din aceasta tara

B1 B1,
Aproximativ 300 de militari au ajuns in Ucraina pentru a instrui soldatii din aceasta tara

Aproximativ 300 de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor din aceasta tara, a anuntat vineri armata ucraineana, scrie Business Insider. Militarii americani, apartin Brigazii 173. continuă pe B1

Canada trimite 200 de militari in Ucraina, pentru apararea integritatii teritoriale a tarii

Canada va trimite 200 de militari in Ucraina, intr-o misiune de doi ani care are obiectivul instruirii militarilor ucraineni, confruntati cu un conflict separatist, informeaza site-ul ziarului Toronto Star, preluat.

Aproximativ 300 de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor ucraineni

Armata Americana a anuntat vineri ca aproximativ 300 de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor ucraineni, care se lupta cu rebelii pro-rusi din est, relateaza AFP, citat de Bussiness.

Sute de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor ucraineni

Aproximativ 300 de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor din aceasta tara care se confrunta cu un conflict separatist in estul teritoriului sau, a anuntat vineri armata .

Sute de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor ucraineni

Aproximativ 300 de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor ucraineni, care se confrunta cu un conflict separatist in estul teritoriului sau, a anuntat, vineri, armata ucraineana, potrivit AFP, informeaza Agerpres.

Acord intre Rusia si Ucraina, pentru continuarea retragerii armamentului din estul tarii

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren, relateaza Deutsche Welle, citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )