Libnet.ro
UNICEF

22:30

Arabia Saudita isi executa printul pentru omor din culpa: Este prima decizie de acest fel in ultimii 40 de ani

B1 B1,
Arabia Saudita isi executa printul pentru omor din culpa: Este prima decizie de acest fel in ultimii 40 de ani

Printul Arabiei Saudite a fost executat pentru ca a impuscat un barbat intr-o lupta, anunta RT. Anuntul executiei a fost facut de un comunicat al Ministerului de Interne, publicat de agentia de. continuă pe B1

Executie in stil medieval in Arabia Saudita. Un membru al familiei regale a fost condamnat la moarte pentru o crima executata acum patru ani

Unul dintre membrii familiei regale din Arabia Saudita a fost condamnat la moarte pentru o crima savarsita in anul 2012. Printul Turki bin Saud al-Kabir a impuscat un concetatean.

Costel Galca a semnat cu Al Taawon, in Arabia Saudita

Costel Galca si-a gasit echipa dupa despartirea de Espanyol. Tehnicianul roman a ales sa mearga in Arabia Saudita, la Al Taawon.

Radu Banciu, despre falimentul presei scrise din Romania: Ea isi merita soarta pentru ca nu a facut nimic in societate, decat s-a prostituat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu situatia grava din presa scrisa din Romania, afirmand ca aceasta isi merita falimentul pentru ca nu au.

Plafonarea RCA, utila doar pentru soferii din Bucuresti

Doar transportatorii profesionisti au motive de bucurie dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara a anuntat tarifele maxime pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto si dupa ce au aflat ca in cazul soferilor fara accidente preturile se intorc chiar undeva in apropierea celor din 2012-2013.

FOTO: Incendiu la un centru pentru refugiati din Stockholm. 40 de persoane au fost evacuate

Aproximativ 40 de persoane au fost evacuate, duminica, dintr-un centru pentru refugiati care se afla in sudul Stockholmului, in urma unui incendiu care a cuprins cladirea.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )