Libnet.ro
UNICEF

22:15

Arad: Barbat retinut dupa ce si-ar fi ucis fostul socru, care era imobilizat la pat

Hotnews Hotnews,
 Arad: Barbat retinut dupa ce si-ar fi ucis fostul socru, care era imobilizat la pat

Un barbat din Arad a fost retinut, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce si-ar fi ucis fostul socru, imobilizat la pat, de care ar fi trebuit sa aiba grija cateva zile la rugamintea familiei. Suspectul a anuntat rudele victimei ca aceasta a cazut din pat, insa la fata locului familia si anchetatorii au descoperit pe corp numeroase urme de violenta, in timp ce fostul ginere ar fi fost sub influenta alcoolului, informeaza news. ro. continuă pe Hotnews

Motivul incredibil din spatele crimei din Arad. Ce l-a facut pe barbat sa-si ucida fostul socru

Barbatul care si-a ucis fostul socru in Arad a fost retinut si a marturisit care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest teribil. Agresorul a spus ca si-a omorat fostul socru.

Un barbat de 62 de ani a fost ucis de fostul ginere

Un barbat, in varsta de 62 de ani din municipiul Arad a fost ucis de fostul sau ginere. Crima s-a petrecut in cursul serii trecute, intr-un bloc de pe strada Hunedoarei.

Un barbat de 62 de ani a fost ucis. Principalul suspect: fostul sau ginere

Un barbat de 62 de ani din municipiul Arad a fost ucis, iar principalul suspect este fostul sau ginere. Crima s-a petrecut in cursul serii de 2 ianuarie 2018, intr-un bloc de pe strada Hunedoarei.

Caz infiorator la Arad: Batran imobilizat la pat, ucis de fostul ginere (VIDEO)

Inceput de an insangerat la Arad. Un batran imobilizat la pat se pare ca a fost omorat de fostul ginere. Vecinii spun ca barbatul a baut foarte mult si l-ar fi lovit pe bietul om.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2798 seconds )