Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un arbitru a murit dupa ce a acordat un cartonas rosu

Antena3 Antena3,
Un arbitru a murit dupa ce a acordat un cartonas rosu

Un arbitrua murit dupa ce a acordat uncartonas rosu. S-a intamplat la un meci dintr-o liga inferioara dinMexic, iar agresorul risca acum ani grei de inchisoare. Jose Valdemar. continuă pe Antena3

Accident cumplit: Cel putin 25 de persoane au murit, dupa ce un autocar a cazut de la 100 de metri inaltime

Cel putin 25 de persoane au murit in Peru, dupa ce un autocar a cazut de la 100 de metri inaltime si a aterizat pe o plaja renumita, situata la nord de capitala Lima. Accidentul a avut loc pe.

Accident cumplit: Cel putin 48 de persoane au murit, dupa ce un autocar a cazut de la 100 de metri inaltime

UPDATE:- Cel putin 48 de persoane si-au pierdut viata marti in Peru cand un autocar a cazut de o faleza inalta de 100 de metri dupa ce fusese percutat de un camion pe o autostrada de-a.

Au mancat o banala prajitura cu orez si au murit dupa cateva minute. Ce s-a intamplat de fapt

Doua persoane au murit si alte cateva se afla in stare critica dupa ce au mancat o banala prajitura cu orez. Se intampla in Japonia, acolo unde o delicatesa traditionala s-.

Un barbat a murit dupa ce a fost injunghiat de un tanar intr-un bar din Constanta

Un barbat in varsta de 31 de ani a murit, duminica, dupa ce a fost injunghiat de un tanar de 25 de ani, crima avand loc intr-un bar din judetul Constanta, relateaza News. ro.

Kenya: Cel putin 36 de persoane au murit dupa coliziunea dintre un autocar si un camion

Cel putin 36 de persoane au murit si alte 11 au fost ranite, duminica, in urma coliziunii dintre un autocar si un camion, pe o autostrada din centrul Kenyei, anuntat politia locala, citata de AFP, scrie News. ro.

Kenya: Cel putin 36 de persoane au murit dupa coliziunea dintre un autocar si un camion

Cel putin 36 de persoane au murit si alte 11 au fost ranite, duminica, in urma coliziunii dintre un autocar si un camion, pe o autostrada din centrul Kenyei, anuntat politia locala, citata de AFP.

Doliu in presa. Creatorul unei emisiuni celebre a murit dupa ce a fost lovit de un taxi

Producatorul de televiziune american Jim Burns, creator al emisiunii MTV Unplugged, a murit la varsta de 65 de ani, la spital, dupa ce a fost lovit de un taximetru. Scenaristul si producatorul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )