Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arges: Magistratii judeca dosarul in care Bercea Mondial este acuzat ca a incercat sa mituiasca un gardian

România Liberă România Liberă,
Arges: Magistratii judeca dosarul in care Bercea Mondial este acuzat ca a incercat sa mituiasca un gardian

Dosarul in care Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si fiica sa, Izaura, sunt inculpati pentru mituirea unui angajat al Penitenciarului Colibasi, va fi judecat de marti, de catre magistratii Tribunalului Arges, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

IRES: 55% dintre romani cred ca directia in care merge tara este buna

Aproximativ 55% dintre romani cred ca directia in care merge tara este una buna, nivelul fiind semnificativ mai ridicat decat media inregistrata de-a lungul ultimului an, potrivit unui sondaj de opinie realizat dupa alegerile prezidentiale de IRES.

Dinu Patriciu, la tribunal. Magistratii judeca un nou termen in dosarul de partaj al omului de afaceri, la trei luni de la moartea sa

Magistratii Tribunalului Ilfov judeca astazi un nou termen in dosarul de partaj al omului de afaceri Dinu Patriciu. Chiar daca au trecut trei luni de la moartea lui, magistratii au amanat de mai multe ori.

Lewis Hamilton, dupa castigarea titlului mondial: Este doar inceputul, Mercedes are oamenii potriviti

Lewis Hamilton si-a trecut duminica in palmares al doilea titlu de campion mondial in Formula 1, dupa ce a castigat Marele Premiu de la Abu Dhabi. Este doar inceputul, Mercedes are oamenii potriviti in locurile potrivite, a precizat pilotul britanic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )