Libnet.ro
UNICEF

16:45

Arta in gunoaie, umbre si sex. Vezi creatiile celor mai scandalosi artisti ai momentului

Antena3 Antena3,
Arta in gunoaie, umbre si sex. Vezi creatiile celor mai scandalosi artisti ai momentului

Artistii britanici Tim Noble si Sue Webster au transformat gunoaiele menajere ale altora intr-o sursa de arta si, evident, de profit. Acestia au capatat notorietate de la prima lor expozitie, intitulata. continuă pe Antena3

O baie de-a lor e cat toata casa ta. in locuintele de LUX ale celor mai bogati oameni din Rusia

Au case care se intind pe sute de metri patrati, iar terenurile pe care sunt asezate casele nu le poti vedea cu ochiul liber. Conacele celor mai bogati oameni din Rusia, in cea mai mare parte a anului nelocuite,.

Aplicatia Auto.ro ofera acum si localizarea celor mai apropiate pensiuni

Aplicatia Auto. ro vine inca o data in sprijinul soferilor romani, oferind localizarea celor mai apropiate pensiuni de locul in care se afla. Astfel, acestia vor putea face rezervarea direct din telefonul mobil, chiar daca se afla in trafic.

Romania, din ce in ce mai atractiva pentru investitorii straini. Ce loc ocupam in topul celor mai atractive state din lume pentru investitiile in energie eoliana

Romania se afla pe locul 10 in topul celor mai atractive state din lume pentru investitiile in energie eoliana. Clasamentul cuprinde 40 de tari printre care si Statele Unite, Germania, China si Marea Britanie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )