Libnet.ro
UNICEF

00:07

ASF a retras autorizatia de functionare a societatii Forte Asigurari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASF a retras autorizatia de functionare a societatii Forte Asigurari

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis, astazi, sa retraga autorizatia de functionare a societatii Forte Asigurari Reasigurari S. , ca urmare a constatarii starii de insolventa a societatii, informeaza ASF. continuă pe Ziarul Bursa

ASF retrage autorizatia de functionare a Forte Asigurari si cere intrarea companiei in faliment

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) retrage autorizatia de functionare a companiei Forte Asigurari si cere deschiderea procedurii de faliment, dupa ce a respins propunerea societatii de intermediere financiara BBP Bandenia PLC de intrare directa in actionariatul asiguratorului.

ASF retrage autorizatia de functionare a Forte Asigurari cerand intrarea companiei in faliment

Forte Asigurari nu mai detine autorizatie de functionare in urma retragerii acesteia de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Autoritatea cere deschiderea procedurii de faliment, dupa ce a respins propunerea societatii de intermediere.

Inca un asigurator o ia pe urmele Astra Asigurari: ASF cere falimentul Forte Asigurari

Conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a decis marti sa retraga autorizatia de functionare societatii Forte Asigurari, ca urmare a constatarii starii de insolventa a acesteia, si sa ceara in instanta deschiderea procedurii falimentului impotriva acestui asigurator, a anuntat autoritatea. Spre deosebire de falimentara Astra Asigurari, Forte Asigurari este un asigurator mai mic, detinut de LGS Holding Limited 99,9747% actiuni) si OMV Petrom 0,0253%), care in 2015 a vandut polite de peste 2,9 milioane lei in alte state membre UE.

Firma care asigura militarii romani intra in faliment: ASF a admis cererea Forte Asigurari

A doua firma de asigurari de pe piata din Romania are grave probleme financiare. Dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara a cerut falimentul companiei Astra Asigurari, acum, specialistii cer aplicarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )