Libnet.ro
UNICEF

23:30

Astra Giurgiu: Bogdan Andone nu mai este antrenorul echipei Denis Alibec, transfer in Arabia Saudita

Hotnews Hotnews,
 Astra Giurgiu: Bogdan Andone nu mai este antrenorul echipei Denis Alibec, transfer in Arabia Saudita

Antrenorul Bogdan Andone a fost demis de la conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu. Tot joi, clubul saudit Al Qadisiyah a anuntat, pe site-ul oficial, ca l-a achizitionat pe Denis Alibec de la formatia giurgiuveana. continuă pe Hotnews

Trei cazuri de dopaj la Astra Giurgiu

Clubul Astra Giurgiu se confrunta cu trei cazuri de jucatori care au urmat un tratament interzis de Agentia Mondiala Antidoping WADA).

Kehinde Fatai, Takayuki Seto si Alexandru Ionita (Astra Giurgiu), suspendati provizoriu dupa ce au urmat un tratament interzis de WADA

Jucatorii Kehinde Fatai, Takayuki Seto si Alexandru Ionita de la Astra Giurgiu au urmat un tratament interzis de Agentia Mondiala Antidoping.

Denis Alibeca plecat de la Astra Giurgiu! La ce echipa s-a transferat si cati bani urmeaza sa castige

Al-Qadisiyah, formatie din prima liga a Arabiei Saudite, a anuntat, pe contul oficial de Twitter, citat de Digisport, transferul atacantul echipei nationale si al Astrei Giurgiu.

RAPORTUL COMISIEI EUROPENE PRIVIND STATUL DE DREPT: Romania nu mai este una dintre oile negre ale UE

Cele mai atacate tari in Raportul CE sunt Ungaria si Polonia * Modificarea legilor justitiei din tara noastra - obiectiv prioritar pentru independenta sistemului judiciar, arata CE Modificarile legislative controversate - printre care se numara si cele privind infiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) -, cu impact negativ asupra independentei justitiei, sunt aplicate in continuare in Romania, arata Comisia Europeana in raportul privind statul de drept pe intreg teritoriul Uniunii, publicat, ieri, pe site-ului forului european.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )