Libnet.ro
UNICEF

01:05

AstraZeneca va livra 9 milioane de doze suplimentare de vaccin, anunta Ursula von der Leyen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AstraZeneca va livra 9 milioane de doze suplimentare de vaccin, anunta Ursula von der Leyen

AstraZeneca va livra 9 milioane de doze suplimentare de vaccin COVID-19 in primul trimestru, distribuind in total in Europa 40 de milioane de doze, a anuntat duminica presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Ursula von der Leyen: AstraZeneca va livra 9 milioane de doze suplimentare de vaccin

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, a anuntat ca AstraZeneca va livra in primul trimestru noua milioane de doze suplimentare din vaccinul anti-COVID-19 pe care-l produce. in plus, compania va.

Ursula von der Leyen: AstraZeneca va livra 9 milioane de doze aditionale de vaccin in primul trimestru

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat, duminica, ca AstraZeneca va livra 9 milioane de doze de vaccin aditionale in primul trimestru, ceea ce inseamna un total de 40 de milioane de doze pentru Europa. UE si-a confirmat duminica obiectivul de a vaccina 70% dintre adulti pana la sfarsitul verii.

Ursula von der Leyen: PfizerBioNTech vor livra 75 de milioane de doze suplimentare de vaccin, in trimestrul doi

Sefa comisiei Europene,Ursula von der Leyen a anuntat luni caPfizer si BioNTech vor livra 75 de milioane de doze de vaccin in plus Uniunii Europene, in al doilea trimestru din acest an,adica.

Von der Leyen: Pfizer va livra UE, in trimestrul doi, 75 de milioane de doze de vaccin anticovid in plus Cate dintre ele vor ajunge in Romania

Pfizer si BioNTech vor livra 75 de milioane de doze de vaccin in plus in al doilea trimestru din acest an, a anuntat luni sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

O simpla operatie in Acrobat Reader a spulberat misterul pretului platit de UE pentru 300 de milioane de doze de vaccin AstraZeneca Dezvaluirile facute de Der Spiegel

Uniunea Europeana plateste laboratorului britanic AstraZeneca 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva covid-19, dezvaluie revista germana Der Spiegel cu ajutorul functiei marcaj in document a Acrobat Reader, care a permis citirea partilor cenzurate ale contractului, publicat vineri, cu scopul protejarii unor informatii confidentiale, potrivit news. ro.

UE plateste AstraZeneca cu 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin

Uniunea Europeana plateste laboratorului britanic AstraZeneca 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva covid-19, dezvaluie revista germana Der Spiegel cu ajutorul functiei marcaj in document a Acrobat Reader, care a permis citirea partilor cenzurate sle contractului, publicat vineri, cu scopul protejarii unor informatii confidentiale, potrivit News.

UE plateste AstraZeneca 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19

Uniunea Europeana plateste laboratorului britanic AstraZeneca 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva covid-19, dezvaluie revista germana Der Spiegel cu ajutorul functiei marcaj in document a Acrobat Reader, care a permis citirea partilor cenzurate sle contractului, publicat vineri, cu scopul protejarii unor informatii confidentiale.

BioNTech si Pfizer promit UE pana la 75 de milioane de doze suplimentare in trimestrul doi

Compania germana in domeniul biotehnologiei BioNTech anunta luni o accelerare a livrarilor catre Uniunea Europeana UE) a vaccinului impotriva covid-19 pe care l-a dezvoltat impreuna cu laboratorul american Pfizer si promite pana la 75 de milioane de doze in plus in al doilea trimestru al lui 2021, incepand de la 15 februarie.

ANDREI BACIU: Romania are contractate in jur de 20 de milioane de doze de vaccin Pfizer

Romania a contractat in jur de 20 de milioane de doze de vaccin BioNTech Pfizer, iar pana la sfarsitul lui martie ar trebui sa soseasca in jur de 2,5 milioane de doze, a anuntat, vineri, Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Marea Britanie comanda inca 40 de milioane de doze de vaccin anti-COVID de la Valneva

Marea Britaniea comandat pentru anul 2022 inca 40 de milioane de doze dinvaccinul anti-COVID dezvoltat de Valneva, care este incain teste, scrieAgerpres, care citeaza AFP. Numarul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )