Libnet.ro
UNICEF

07:30

Atac la o biserica din Viena!Cel putin cincicalugari au fost raniti

Antena3 Antena3,
Atac la o biserica din Viena!Cel putin cincicalugari au fost raniti

Cel putin cinci calugari au fost raniti joi, dupa ce au fost atacati de doi indivizi neidentificati intr-o biserica din Viena, a anuntat Politia austriaca, precizand ca nu sunt indicii care sa sugereze c?. continuă pe Antena3

Un nou bilant al tsunami-ului din Indonezia: cel putin 373 de morti si 1.459 de raniti

Cel putin 373 de persoane si-au pierdut viata, iar 1. 459 au fost ranite in urma tsunami-ului care a lovit insulele indoneziene Java si Sumatra, anunta autoritatile, intr-un nou bilant dat publicitatii luni.

Atac n China: Cel putin 5 morti si 21 de raniti, dupa ce un barbat a deturnat un autobuz

Cel putin 5 oameni au murit si alti 21 au fost raniti in urma unui atac comis de un barbat care a deturnat un autobuz amenintand cu cutitul si apoi a intrat cu masina in pietoni, in orasul Longyan, din provincia Fujian, situata in sud-estul Chinei, informeaza Reuters citand politia locala.

Atac la Kabul. Cel putin 43 de persoane au murit

Cel putin 43 de persoane au murit si zece au fost ranite luni, in urma unei explozii puternice urmata de focuri de arma in apropierea unei cladiri guvernamentale din Kabul, au transmis autoritatile locale,.

Atac terorist asupra Ministerului de Externe din Libia: Cel putin 3 persoane au fost ucise, printre care si un diplomat

Ministerul de Externe de la Tripoli a fost marti tinta unui atac terorist atac terorist comis de trei sau patru atacatori, printre care si un kamikaze. Potrivit unor surse din domeniul securitatii si de la Mi.

Bilantul mortilor in urma tsunamiului din Indonezia ajunge la cel putin 373 de victime

Bilantul mortilor in urma tsunamiului cauzat de vulcanul Anak Krakatau in Indonezia a ajuns la cel putin 373 de morti, a anuntat agentia de gestionare a dezastrelor a tarii, scrie BBC. Purtatorul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )