Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac in centrul Capitalei: Un barbat a fost injunghiat de sapte ori in torace si abdomen. Politia ii cauta pe atacatori (VIDEO)

B1 B1,
Atac in centrul Capitalei: Un barbat a fost injunghiat de sapte ori in torace si abdomen. Politia ii cauta pe atacatori (VIDEO)

Atac atac in plin centrul Capitalei. in cursul noptii de vineri spre sambatp, un tanar a fost injunghiat de sapte ori, atat in torace, cat si in abdomen, de mai multe persoane care sunt in prezent cautate. continuă pe B1

VIDEO Un barbat a fost injunghiat in Centrul Vechi al Capitalei, procurorii solicita ajutorul cetatenilor pentru identificarea agresorului

Un barbat in varsta de 36 de ani a fost injunghiat de mai multe ori in zona toracelui de catre un individ necunoscut, in noaptea de vineri spre sambata, in Centrul Vechi al Capitalei, la intersectia strazilor Selari si Lipscani, in acest caz solicitandu-se sprijinul cetatenilor care au vazut incidentul.

VIDEO Un barbat a fost injunghiat in Centrul Vechi din Bucuresti

Un barbat in varsta de 36 de ani a fost injunghiat de mai multe ori in zona toracelui de un necunoscut, vineri noapte, in Centrul Vechi al Capitalei.

FOTOGALERIE O strada din centrul Capitalei a fost sparta de la un capat la altul la niciun an dupa ce a fost asfaltata de Primaria Capitalei. Vezi de ce astfel de situatii sunt intalnite frecvent in Bucuresti

O strada din centrul Capitalei a fost sparta de la un capat la altul la niciun an dupa ce a fost asfaltata de Primaria Capitalei. Este vorba despre strada Popa Petre, din sectorul 2, iar potrivit unui raspuns trimis de municipalitate la solicitarea Hotnews. ro, lucrarile sunt facute de GDF Suez si vizeaza modernizarea retelei de gaze. Desi lucrarea a fost finalizata de cateva zile, santul a fost astupat cu pamant si lasat asa, iar zona este plina de praf si mizerie. O situatie similara este in mai multe zone din centrul Capitalei, iar reprezentantii municipalitatii spun ca in principal lucrarile sunt facute de GDF Suez care a obtinut fonduri structurale pentru modernizarea retelei de gaze.

Agentie imobiliara: Centrul Capitalei, hub-ul proprietatilor de peste un milion de euro

Investitiile in renovarea vilelor de lux din centrul Capitalei au crescut valoarea zonei centrale a orasului, apropiindu-se ca preturi de capitale europene precum Praga sau Bratislava, conform unei analize a agentiei imobiliare Palace Estate, remise azi redactiei.

Unele cladiri renovate din centrul Capitalei - vandute cu peste 1 milion de euro

Cladirile vechi din centrul Bucurestiului care au fost renovate sunt inchiriate cu pana la 10. 000 de euro pe luna, dupa cum arata o analiza realizata de agentia imobiliara Palace Estate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )