Libnet.ro
UNICEF

07:45

Atac cu masina-capcana in Libia. 22 de persoane au murit, alte 20 au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Atac cu masina-capcana in Libia. 22 de persoane au murit, alte 20 au fost ranite

Cel putin 22 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite, in orasul Benghazi din estul Libiei, dupa ce o masina a explodat. continuă pe România Liberă

Noi incidente armate in Turcia. O masina-capcana a explodat in sud-estul tarii

Numeroase persoane au fost ranite, luni, dupa ce un vehicul-capcana a lovit un microbuz care transporta politisti, in sud-estul Turciei, in ceea ce pare a fi un atac al organizatiei insurgente Partidul.

Atac cu masina-capcana in sud-estul Turciei

Numeroase persoane au fost ranite, luni, dupa ce un vehicul-capcana a lovit un microbuz care transporta politisti, in sud-estul Turciei, in ceea ce pare a fi un atac al organizatiei insurgente Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), informeaza postul Haberturk, citat de Mediafax.

Atac cu masina-capcana in Turcia: Un autobuz al politiei a fost tinta atentatului. Cinci politisti si-au pierdut viata si alti 10 au fost raniti (VIDEO)

Un autobuz al politiei a fost tinta unui atentat in apropierea localitatii turce Bingol, informeaza postul Haberturk. Potrivit fortelor de ordine, cinci politisti si-au pierdut viata si alti 10 au.

Atentat cu masina capcana in Somalia. Este mult prea devreme pentru a vorbi de numarul potential de victime (FOTO)

Un atacator sinucigas a detonat doua masini-capcana in Mogadishu si mai multi jihadisti inarmati au incercat sa intre cu forta in cladire, transmite Reuters. Este mult prea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )