Libnet.ro
UNICEF

16:00

Atac sangeros in Cehia: cel putin noua morti dupa ce un barbat a deschis focul intr-un restaurant

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Atac sangeros in Cehia: cel putin noua morti dupa ce un barbat a deschis focul intr-un restaurant

Cel putin noua persoane au fost ucise intr-un atac armat comis marti dupa-amiaza intr-un restaurant dintr-un oras situat in sud-estul Cehiei, anunta autoritatile locale, citate de Sky News. continuă pe Wall-Street Ro

Cel putin 16 morti, dupa ce un feribot cu peste 100 de persoane s-a scufundat in Bangladesh

Cel putin 16 persoane au murit, iar alte zeci sunt disparute dupa ce un feribot care avea la bord peste 100 de pasageri si membri ai echipajului s-a scufundat in Bangladesh. Feribotul s-a scufundat in Raul Padma,.

ATAC ARMAT intr-un restaurant din Cehia. Cel putin opt persoane au fost UCISE

Cel putin opt persoane au fost ucise in timpul unui atac armat petrecut intr-un restaurant din orasul Uhersky Brod, sud-vestul Cehiei, anunta presa locala. Ministrul de Interne ceh, Milan Chovanec, a declarat ca.

Atac cu bomba in Ucraina in timpul Marsului Demnitatii. Cel putin trei morti in Harkov

Un atac cu bomba in orasul ucrainean Harkov, a cauzat cel putin trei morti, printre care si un ofiter de politie. Alti 15 oameni au fost raniti in cadrul atacului ce a avut loc in timpul Marsului Demnitatii.

Cel putin opt persoane au fost omorate intr-un restaurant

Cel putin opt persoane au fost omorate astazi, in jurul pranzului, intr-un restaurant din Uhersky Brod, o localitate din Cehia situata in apropierea granitei estice, cu Slovacia, scrie BBC, citand presa ceha.

Cel putin 68 de morti, dupa ce un feribot s-a rasturnat in Bangladesh

Cel putin 68 de persoane au murit dupa ce un feribot s-a rasturnat in Bangladesh. Nava a fost lovita de o alta nava, de transport, au anuntat autoritatile. Accidentul s-a produs pe raul Padma, la nord de.

Cel putin opt persoane au fost ucise intr-un atac armat produs in Cehia

Un atac armat a a avut loc marti intr-un restaurant din Cehia. in urma atacului cel putin opt persoane ar fi fost ucise, informeaza BBC News. Atentatul a avut loc in orasul Uhersky Brod din estul tarii. La.

Ucraina: Atentat la Harkov in timpul Marsului Demnitatii. Cel putin 3 morti si 10 raniti. Mii de oameni, inclusiv lideri straini, marcheaza 1 an de la inlaturarea lui Ianukovici la Kiev

Cel putin trei persoane au fost ucise si 10 ranite, duminica, la Harkov, in estul Ucrainei, intr-o explozie care a avut loc in timpul Marsului Demnitatii, transmite BBC. Marsul pasnic de comemorare a.

Un tren de pasageri a DERAIAT in California. Cel putin 30 de persoane au fost ranite (VIDEO)

Cel putin 30 de persoane au fost ranite in aceasta dimineata, dupa ce un tren de pasageri a deraiat in orasul Oxnard, din sudul Californiei. Purtatorul de cuvant al companiei Metrolink, cea care opereaza.

Coliziune intre un tren si un camion in apropiere de Los Angeles: Cel putin 30 de persoane au fost ranite

Cel putin 30 de persoane au fost ranite marti in urma coliziunii intre un tren de pasageri si un vehicul, la o trecere de cale ferata in apropiere de Los Angeles California), informeaza AFP, citand presa.

Siria: Cel putin 90 de civili crestini au fost rapiti de militanti ai gruparii Statul Islamic

Cel putin 90 de civili crestini au fost rapiti marti de militanti ai gruparii teroriste Statul Islamic care au luat cu asalt mai multe sate siriene din apropierea orasului Tal Tamr, a anuntat Observatorul.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )