Libnet.ro
UNICEF

13:00

Atacatorul din Militari, arestat pentru 29 de zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Atacatorul din Militari, arestat pentru 29 de zile

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis arestarea pentru 29 de zile a barbatului care, sambata, a tras cu un pistol cu bile de cauciuc in cartierul Militari, ranind trei persoane, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Atacatorul din Militari, arestat preventiv pentru 29 de zile

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis luni arestarea pentru 29 de zile a barbatului care sambata a tras cu un pistol cu bile de cauciuc in cartierul Militari, ranind trei persoane, informeaza Agerpres.

Romanul care si-a ucis fiul si sotia in SUA a fost arestat pentru 29 de zile

Romanul care si-a ucis sotia si fiul cel mare in Statele Unite a fost arestat pentru 29 de zile. Camil Matase este acuzat de omor calificat si deosebit de grav, mama sa fiind cea care l-a denuntat la politie.

Atacatorul din Militari a fost retinut si va fi prezentat luni la CAB cu propunere de arestare preventiva

Atacatorul din Militari a fost retinut pentru 24 de ore, iar luni dimineata va fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Pistolarul s-a predat de bunavoie la sectia 20 de politie. Tatal.

UPDATE. Rudele atacatorului din Militari, RETINUTE pentru 24 de ore

UPDATE- Rudele atacatorului din Militari au fost retinute pentru 24 de ore. -----------Doua femei si un barbat, rudele atacatorului din cartierul Militari, de sambata seara, sunt cercetati pentru ultraj.

Pistolarul din Militari, retinut pentru 24 de ore

Update 23. 30 - Pistolarul din Militari a fost retinut, duminica seara, pentru 24 de ore. Barbatul isi va petrece noaptea in arestul Politiei. Pistolarul va fi dus in instanta cu propunere de arestare.

Bucuresti: Atacatorul din Militari s-a predat politiei, la cateva ore distanta dupa ce rudele sale au fost retinute de procurori

UPDATE 17:37 Barbatul a adus cu el si arma cu care si-a ranit victimele in seara incidentului. Barbatul care a impuscat trei persoane, sambata seara, in cartierulMilitari din Bucuresti, s-a predat.

Surorile si tatal atacatorului din Militari, retinuti pentru ultraj contra bunelor moravuri

Surorile si tatal atacatorului din Militari au fost retinuti, duminica, de procurorii de la ParchetulCurtii de Apel Bucuresti, fiind acuzati de ultraj contra bunelor moravuri, relateaza B1 TV. Membrii.

Atacatorul din cartierul Militari S-A PREDAT

UPDATE - Atacatorul din cartierul Militari s-a predat duminica, in jurul orei 16:50, la Sectia 20 de Politie din Capitala. -----------UPDATE- Surorile si tatal celui care a tras sambata seara cu un .

Iasi: Interlop arestat pentru ca abuza de eleve orfane, pe care le racola pentru prostitutie

Interlopul Marius Teodor Gangal a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, acesta fiind acuzat ca a racolat eleve orfane pe care le obliga sa se prostitueze in perioada 2011 - 2012. Barbatul, un apropiat al clanului.

Atacul din Militari: Doua femei si un barbat, cercetati pentru ultraj.

Doua femei si un barbat sunt cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri, de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti CAB), in urma atacului armat de sambata seara, din Militari, in timp ce agresorului i-a fost intocmit in lipsa dosar penal pentru vatamare corporala grava. Cele doua femei, surori, s-ar fi luat la cearta in interiorul unui supermarket din zona Lujerului, in conflict fiind implicate si alte persoane. Ulterior, in afara supermarketului, un barbat a scos un pistol cu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )