Libnet.ro
UNICEF

06:45

Atanasiu: PNL va filma votul in cazurile Valcov, Sova, Nicolescu si il vom pune pe site

Adevărul Adevărul,
Atanasiu: PNL va filma votul in cazurile Valcov, Sova, Nicolescu si il vom pune pe site

PNL va vota pentru ridicarea imunitatii lui Dan Sova, Darius Valcov si Theodor Nicolescu, parlamentarii liberali hotarand sa voteze la vedere, cu aratarea bilelor si momentul votului sa fie filmat, a declarat, luni, la RFI, vicepresedintele PNL Theodor Atanasiu. continuă pe Adevărul

Atanasiu: Votul in cazurile Valcov, Sova, Nicolescu va fi filmat

PNL va vota pentru ridicarea imunitatii lui Dan Sova, Darius Valcov si Theodor Nicolescu, parlamentarii liberali hotarand sa voteze la vedere, cu aratarea bilelor si momentul votului sa fie filmat, a declarat, luni, la RFI, vicepresedintele PNL Theodor Atanasiu.

Teodor Atanasiu: Vom filma votul parlamentarilor PNL in cazurile Theodor Nicolescu, Dan Sova si Darius Valcov

Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu a declarat, luni, ca PNL va vota in favoarea cererilor DNA in cazul deputatului liberal Theodor Nicolescu si senatorilor PSD Dan Sova si Darius Valcov. El a mai.

Victor Ponta, despre proiectul PNL privind votul prin corespondenta: O propunere corecta. O data la cinci ani isi amintesc si ei de diaspora

Premierul Victor Ponta a vorbit, vineri, prezent la sedinta Consiliului National al PSD, despre propunerea PNL privind votul prin corespondenta, apreciind ca este o propunere corecta si de bun-simt. Seful.

Atanasiu la RFI : Vom filma votul parlamentarilor PNL si-l vom pune pe site

PNL va vota in favoarea cererilor DNA in cazul deputatului liberal, Theodor Nicolescu si senatorilor PSD, Dan Sova si Darius Valcov. O spune la RFI vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu. El precizeaza ca votul parlamentarilor liberali va fi filmat si pus pe site-ul formatiunii.

Voturile finale pentru ridicarea imunitatii fata de Valcov si Sova au loc miercuri

ACTUALIZARE 13:59 Biroul Permanent al Senatului a decis sa retrimita raportul pe cazul and Sova la Comisia Juridica, iar votul secret cu bile din plenul Senatului va avea loc miercuri. * Atanasiu: Votul in cazurile Valcov, Sova, Nicolescu va fi filmat * Comisia Juridica, aviz pozitiv pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Nicolescu.

Valcov a dat declaratii procurorilor DNA. Zi cu emotii pentru Sova, Valcov si Nicolescu. Politicienii afla daca ar putea fi arestati

Update 11. 09 - PNL a anuntat cum va vota in cazul cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive pentru Sova, Valcov si NicolescuUpdate 09. 36 - Ministrul demisionar al Finantelor,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )