Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentat terorist in Franta. Fostul mentor al fratilor jihadisti Kouachi lucreaza la spitalul unde au fost duse victimele de la Charlie Hebdo

Adevărul Adevărul,
Atentat terorist in Franta. Fostul mentor al fratilor jihadisti Kouachi lucreaza la spitalul unde au fost duse victimele de la Charlie Hebdo

Farid Benyettou, fostul emir al filierei Buttes-Chaumont care a contribuit la radicalizarea fratilor Cherif si Said Kouachi, lucreaza din decembrie ca infirmier stagiar la unul dintre principalele spitale din Paris unde au fost transportate victimele atacului de la Charlie Hebdo. continuă pe Adevărul

Atentat terorist in Franta. Paris, capitala mondiala impotriva terorismului duminica, printr-un mars republican istoric

Parisul va deveni capitala mondiala a luptei impotriva terorismului duminica, printr-o reuniune internationala si un mars republican la care vor participa peste un milion de persoane, intre care zeci de lideri straini, dupa atentatele teroriste din Franta comise de trei jihadisti si soldate cu 17 morti, relateaza AFP.

Atentat terorist in Franta. Primele marturii ale ostaticilor luati in atentatele teroriste din Franta. S-au ascuns intr-o camera frigorifica si sub o chiuveta

Atentat terorist in Franta. Ascunse sub o chiuveta sau intr-o camera frigorifica, mai multe persoane captive in cele doua locuri din regiunea pariziana unde s-au baricadat vineri autorii atacurilor din Franta au reusit sa scape datorita prezentei de spirit si ajutorului fortelor de ordine, relateaza AFP.

Atentat terorist in Franta. Momentul interventiei in forta a trupelor speciale, in urma careia cei trei teroristi au fost ucisi

Atentat terorist in Franta |Cei trei teroristi implicati in atacul terorist din redactia revistei saptamanale Charlie Hebdo si care au coordonat alte doua luari de ostatici au fost ucisi de fortele de interventie franceze la capatul a 49 de ore de teroare.

Atentat terorist in Franta. Fiica lui Wolinski, caricaturist ucis in atacul de la Paris: Nu cred ca poti ucide ideile

Atentat terorist in Franta. Fiica lui Georges Wolinski, unul din caricaturistii ucis in atentatul terorist din Paris, de la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo, spune ca tatal ei a crescut-o in spiritul ideii ca meseria de jurnalist este una riscanta.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei.

Atentat terorist in Franta. Exista o explicatie genetica pentru care fratii sunt predispusi la acte de violenta?

De la genetica la mediul inconjurator, par a fi mai multi factori ce predispun unii frati la un comportament violent. Asa ca poate nu este o coincidenta faptul ca doua perechi de frati au fost identificate ca responsabile pentru adevarate masacre: Djohar si Tamerlan Tarnaev pentru bombardamentul de la Maratonul din Boston si, acum, Said si Cherif Kouachi pentru atentatul terorist din Franta, de la sediul revistei satirice Charlie Hebdo.

Atentat terorist in Franta. Papa Francisc s-a rugat pentru autorii atacului

Papa Francisc a spus o rugaciune, joi, si pentru cei doi frati Kouachi, considerati autorii atentatului de la sediul revistei pariziene Charlie Hebdo, in care si-au pierdut viata 12 persoane, informeaza NBC News.

Atentat terorist in Franta. Care sunt trupele speciale care i-au anihilat pe teroristii care au atacat Charlie Hebdo

Autorii atentatului terorist din Franta au fost ucisi. La operatiunea de urmarire si anihilare a fratilor care au lansat atacul terorist impotriva redactiei publicatiei satirice Charlie Hebdo, si care vineri au mai luat ostatici in Paris si la tipografia din nordul Frantei, au fost mobilizati simultan, pentru prima data, trupele de elita ale Jandarmeriei si Politiei franceze, Raid si GIGN.

Atentat terorist in Franta. De mai bine de doua zile, doi islamisti tin o tara intreaga sub teroare

La mai bine de 49 de ore de la atentatul terorist din Franta, comis la sediul redactiei Charlie Hebdo si soldat cu 12 morti, teroarea continua in Franta. in ciuda mobilizarii a peste 80. 000 de politisti, cei doi frati teroristi au luat, astazi, cel putin un ostatic. Presa anunta morti si raniti, dar politia sustine ca nu ar fi victime si ca i-ar fi incercuit pe cei doi jihadisti.

Atentat terorist in Franta. Eventualii complici ai jihadistilor, cautati de politie. Masuri de securitate sporite la scoli si lacasuri de cult

Fortele de securitate franceze au continuat, luni, cautarile pentru a gasi eventuali complici ai celor trei jihadisti care au atacat, saptamana trecuta, redactia Charlie Hebdo si terorizat timp de 53 de ore Franta cu luari de ostatici, a anuntat premierul francez Manuel Valls. In acelasi timp securitatea in jurul scolilor, lacasurilor de cult si a altor puncte sensibile a fost intarita, inclusiv prin mobilizarea a 10. 000 de militari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )