Libnet.ro
UNICEF

16:30

Atentat terorist Nisa: Autorul atacului a primit sprijin logistic de la alte 5 persoane

B1 B1,
Atentat terorist Nisa: Autorul atacului a primit sprijin logistic de la alte 5 persoane

Procurorul-general al Frantei, a declarat joi ca Mohamed Lahouaiej-Bouhlel, autorul atentatului terorist de la Nisa din 14 iulie, a primit sprijin logistic din partea altor 5 persoane care se afla acum in. continuă pe B1

VIDEO Autorul atacului armat din Baton Rouge a fost identificat ca fiind Gavin Long, un tanar de culoare care isi sarbatorea ziua de nastere chiar in ziua atacului

Autorul atacului armat din Baton Rouge, Louisiana, soldat cu moartea a 3 politisti americani si ranirea altor 3, a fost identificat ca fiind Gavin Long, un tanar de culoare, in varsta de 29 de ani, care isi sarbatorea duminica ziua de nastere. Gavin Long, care a fost ucis de politie imediat dupa atac, era nascut pe 17 iulie 1987, anunta CBS News.

VIDEO. Statul Islamic difuzeaza o inregistrare cu autorul atacului din Germania

Gruparea ultradicala Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care apare autorul atacului din Germania, in care acesta anunta ca avea sa comita agresiunea si in care profereaza amenintari la adresa tarilor necredincioase, relateaza AFP.

Atentat terorist dejucat in Franta, inainte de EURO 2016

Reda Kriket, arestat in luna martie, sub suspiciunea de legaturi teroriste, urma sa comita un atentat terorist la Campionatul European de fotbal din 2016, a anuntat premierul Manuel Valls, marti seara, in fata deputatilor.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )