Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO. Statul Islamic difuzeaza o inregistrare cu autorul atacului din Germania

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Statul Islamic difuzeaza o inregistrare cu autorul atacului din Germania

Gruparea ultradicala Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care apare autorul atacului din Germania, in care acesta anunta ca avea sa comita agresiunea si in care profereaza amenintari la adresa tarilor necredincioase, relateaza AFP. continuă pe România Liberă

Atac cu toporul intr-un tren din Germania. Cum s-a filmat atacatorul inainte de a comite agresiunea - VIDEO

Gruparea ultradicala Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care apare autorul atacului din Germania, in care acesta anunta ca avea sa comita agresiunea si in care.

VIDEO Autorul atacului armat din Baton Rouge a fost identificat ca fiind Gavin Long, un tanar de culoare care isi sarbatorea ziua de nastere chiar in ziua atacului

Autorul atacului armat din Baton Rouge, Louisiana, soldat cu moartea a 3 politisti americani si ranirea altor 3, a fost identificat ca fiind Gavin Long, un tanar de culoare, in varsta de 29 de ani, care isi sarbatorea duminica ziua de nastere. Gavin Long, care a fost ucis de politie imediat dupa atac, era nascut pe 17 iulie 1987, anunta CBS News.

A aparut o noua informatie soc despre autorul atacului de la Nisa. Ce a facut cu doar cateva zile inainte de tragedie

A aparut o noua informatie bomba despre Mohamed Lahouaiej Bouhlel, autorul atacului de la Nisa.

Statul Islamic sarbatoreste atentatul de la Nisa si revendica incendiul de la Turnul Eiffel

Statul Islamic a dat publicitatii un montaj video in care sarbatoreste atentatul de la Nisa, dar si incendiul de la Paris, chiar daca despre acesta din urma se spune ca a fost accidental. Jihadistii.

Cum incearca Statul Islamic sa exploateze atacurile lupilor singuratici

In ultima perioada, organizatia jihadista Statul Islamic a revendicat o serie de atacuri comise de lupi singuratici, indivizi care, potrivit informatiilor din anchetele in cauza, au planuit singuri atacurile si care au si actionat singuri, folosind ca pretext pentru faptele lor ideologia jihadista.

Boris Johnson, joi, la Washington pentru a discuta despre lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Ministrul britanic de externe, Boris Johnson, urmeaza sa aiba joi la Washington intrevederi consacrate luptei impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI), au anuntat marti serviciile sale.

Statul Islamic revendica atacul de la Nisa; Ministerul de Interne francez verifica autenticitatea revendicarii

Statul Islamic revendica atacul de joi, de la Nisa, conform organului de propaganda al grupului jihadist, Amaq, iar Ministerul de Interne francez a luat act de aceasta revendicare si ii verifica autenticitatea, scrie Le Figaro.

Statul Islamic revendica atentatul de la Nisa, soldat cu 84 de morti

Organizatia jihadista Statul Islamic a revendicat atentatul comis joi seara la Nisa, soldat cu 84 de morti si peste 200 de raniti, potrivit agentiei gruparii jihadiste Amaq, relateaza Le Figaro.

Statul Islamic revendica atacul de la Nisa

Statul Islamic a revendicat atentatul de la Nisa. in curs de actualizare.

Statul Islamic revendica atentatul de la Nisa: Autorul atacului este un soldat ISIS. Operatiunea - un raspuns pentru cetatenii tarilor din coalitia care lupta impotriva Statului Islamic

Organizatia jihadista Stat Islamic a revendicat, sambata dimineata, masacrul comis joi seara de soferul unui camion pe promenada din Nisa, unde se sarbatorea Ziua Nationala a Frantei, masacru soldat cu 84 de morti si zeci de raniti, dintre care unii se zbat intre viata si moarte, anunta AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )