Libnet.ro
UNICEF

18:15

Atentie! in urmatoarele zile, in Bucuresti, temperaturile vor scadea pana la -15 grade pe timpul zilei

Antena3 Antena3,
Atentie! in urmatoarele zile, in Bucuresti, temperaturile vor scadea pana la -15 grade pe timpul zilei

Administratia Nationala de Meteorologie avertizeaza ca, in urmatoarele zile, in Bucuresti, temperaturile vor scadea pana la -15 grade pe timpul zilei si pana la -20 de grade noaptea, urmand ca de marti. continuă pe Antena3

Vremea in Capitala: Temperaturi de pana la -18 grade, vant si ninsoare, in urmatoarele zile

Vremea se va raci semnificativ in urmatoarele zile, in Capitala, temperatura minima va ajunge si la -18 grade, vantul se va intensifica si va amplifica senzatia de rece si va ninge, conform prognozei speciale pentru Bucuresti, publicata sambata de Administratia Nationala de Meteorologie.

Vremea se raceste. Temperaturile vor ajunge pana la -18 grade

Vremea se raceste din cauza unui anticiclon venit din Balcani. Potrivit sefului Centrului Prognoze Meteorologice al Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Ghenadie Rosca, anticiclonul va aduce aer rece polar si va influenta intreg teritoriul Europei, transmite IPN.

Cod portocaliu de ger in peste jumatate de tara, incepand de luni: Temperaturile vor fi comparabile cu minimele record inregistrate in aceasta perioada / Cod galben de ger in toata Romania, de duminica dimineata

Administratia Nationala de Metorologie a emis un cod portocaliu de ger, valabil in peste jumatate de tara incepand de luni ora 03. 00 pana joi ora 10. In Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia si Dobrogea valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar si pe parcursul zilelor, cand valorile termice vor fi comparabile cu recordurile inregistrate in aceasta perioada.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vesti proaste de la meteorologi

Vineri Vremea va fi in general inchisa. Pe parcursul zilei pe arii restranse, la munte, in nord si in nord-est si cu totul izolat in rest va ninge, iar in nord-vest vor fi precipitatii mixte. Seara si n.

Vremea rea se intoarce. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Vremea va fi in continuare inchisa, iar temporar se vor semnala ninsori slabe pe arii restranse la munte, iar spre seara si in regiunile nordice, precipitatii mixte pe arii relativ extinse in cele sudice si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )