Libnet.ro
UNICEF

11:15

Atletul paralimpic Oscar Pistorius, condamnat la sase ani de inchisoare

România Liberă România Liberă,
Atletul paralimpic Oscar Pistorius, condamnat la sase ani de inchisoare

Atletul paralimpic Oscar Pistorius a fost condamnat, miercuri, la sase ani de inchisoare, pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp. continuă pe România Liberă

Oscar Pistorius, condamnat la sase ani de inchisoare

Atletul sud-african a fost condamnat, miercuri, la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost judecat pentru uciderea din culpa a logodnicei sale Reeva Steenkamp in februarie 2016.

Oscar Pistorius, condamnat la 6 ani de inchisoare dupa ce si-a omorat iubita chiar de Ziua Indragostitilor!

La 3 ani de cand si-a impuscat mortal iubita, campionul paralimpic Oscar Pistorius, a primit astazi o sentinta definitiva din partea judecatorilor. Mai exact, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare! Iata aici toate detaliile! .

Fostul atlet Oscar Pistorius, condamnat la sase ani de inchisoare pentru uciderea iubitei sale (VIDEO)

Oscar Pistorius a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru ca si-a ucis iubita in noaptea de 14 februarie 2013, informeaza B1 TV. Decizia daca miercuri a majorat condamnarea initiala, care era.

Oscar Pistorius, condamnat la 6 ani de inchisoare

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a fost condamnat in apel, astazi, la sase ani de inchisoare ferma pentru uciderea fostei sale prietene Reeva Steenkamps, in februarie 2013, potrivit unor surse din presa.

Fratele lui Oscar Pistorius, reactie surprinzatoare dupa decizia de condamnare: S-a facut dreptate!

Unul dintre fratii lui Oscar Pistorius, Carl, s-a aratat multumit dupa ce atletul paralimpic a fost condamnat, miercuri, la 6 ani de inchisoare pentru ca a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp, iar avocatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )