Libnet.ro
UNICEF

23:15

ATTILA CSEKE: Klaus Iohannis si Hunor Kelemen au discutat despre o viitoare coalitie de guvernare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ATTILA CSEKE: Klaus Iohannis si Hunor Kelemen au discutat despre o viitoare coalitie de guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu liderul UDMR, Hunor Kelemen, cu privire la o viitoare coalitie de guvernare dupa ce noul parlament va intra in functie, a confirmat liderul senatorilor UDMR, Attila Cseke, intr-o interventie la Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Discutii intre Klaus Iohannis si Kelemen Hunor: Seful statului si liderul UDMR au vorbit despre viitoarea coalitie de guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o discutie cu seful UDMR, Kelemen Hunor, pe tema coalitiei de guvernare care ar urma sa fie constituita dupa instalarea noului Parlament. Informatia a fost confirmata de.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis: PSD a scazut dramatic. Se cristalizeaza o coalitie de centru-dreapta care sa propuna un guvern de coalitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in prima reactie dupa alegerile parlamentare de duminica, faptul ca se contureaza un guvern de centru-dreapta, formatiunile de dreapta fiind adevaratele castigatoare ale competitiei, cu toate ca PSD e pe primul loc.

Klaus Iohannis a discutat cu Kelemen Hunor despre noua coalitie de guvernare

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a declarat, luni seara, la Digi 24, ca presedintele Klaus Iohannis a discutat cu liderul UDMR, Hunor Kelemen, cu privire la o viitoare coalitie de guvernare.

Presedintele Klaus Iohannis si liderul UDMR Kelemen Hunor, discutii in ziua in care a demisionat premierul Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele UDMR Kelemen Hunor au purtat discutii luni, in contextul in care seful statului a declarat ca se va forma rapid o coalitie a fortelor de centru-dreapta.

Klaus Iohannis a discutat cu presedintele Consiliului European pe tema schimbarilor climatice

Presedintele Klaus Iohannis va participa la sfarsitul saptamanii la reuniunea Consiliului European c.

Formarea viitoarei coalitii de guvernare, in centrul discutiilor purtate de Klaus Iohannis cu liberalii, la Vila Lac. Printre cei prezenti s-au numarat Ludovic Orban, Florin Citu si Iulian Dumitrescu

Presedintele Klaus Iohannis si mai multi lideri politici ai Partidului National Liberal au avut o intalnire informala, marti, la Vila Lac, pentru a discuta despre rezultatul alegerilor parlamentare si despre.

Klaus Iohannis: E extraordinar ca avem, in Romania, mii si mii de voluntari care se implica in foarte multe activitati. Tot despre implicare vorbim si maine, cand suntem chemati sa ne implicam cu totii, prin vot, pentru viitorul Romaniei (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit sambata cu voluntarii SMURD si studenti medicinisti voluntari, la Detasamentul de Pompieri Mihai Voda, Bucuresti. Este un lucru extraordinar ca.

Virgil Guran (PNL): Sedinta cu presedintele Klaus Iohannis s-a axat pe problemele guvernamentale, nu pe cele de partid (VIDEO)

Virgil Guran, vicepresedintele PNL, a oferit o serie de detalii despre intalnirea informala pe care au avut-o o serie de lideri politici liberali cu presedintele Klaus Iohannis, marti, la Vila Lac, si sustine.

Greseala fatala facuta de Klaus Iohannis inainte de alegeri. Ce se intampla acum cu PNL

Klaus Iohannis a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Ce se intampla acum cu PNL, vedeti in articolul de mai jos. Ce a gresit Klaus Iohannis inainte de alegerile Parlamentare. A schimbat soarta PNL in sondaje Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Dupa o .

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti. Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, astazi, la Palatul Cotroceni, cu Nicusor Dan, presedintele ca a avut loc o discutie foarte buna, aplicata. Printre temele abordate s-au aflat termoficarea din Bucuresti, traficul, gestionarea deseurilor, precum .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )