Libnet.ro
UNICEF

14:45

Virgil Guran (PNL): Sedinta cu presedintele Klaus Iohannis s-a axat pe problemele guvernamentale, nu pe cele de partid (VIDEO)

B1 B1,
Virgil Guran (PNL): Sedinta cu presedintele Klaus Iohannis s-a axat pe problemele guvernamentale, nu pe cele de partid (VIDEO)

Virgil Guran, vicepresedintele PNL, a oferit o serie de detalii despre intalnirea informala pe care au avut-o o serie de lideri politici liberali cu presedintele Klaus Iohannis, marti, la Vila Lac, si sustine. continuă pe B1

SURSE: Ludovic Orban, discutii cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Premierul Ludovic Orban a fost convocat luni la Palatul Cotroceni, la o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse citate de B1 TV. Discutiile dintre seful statului si liderul PNL vin in.

BREAKING NEWS! Nicolae Ciuca a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnat premier interimar de presedintele Klaus Iohannis, dupa demisia lui Ludovic Orban. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu primarul general Nicusor Dan, la ora 11.30, la Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sambata, ora 11. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Dupa.

Presedintele Klaus Iohannis si liderul UDMR Kelemen Hunor, discutii in ziua in care a demisionat premierul Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele UDMR Kelemen Hunor au purtat discutii luni, in contextul in care seful statului a declarat ca se va forma rapid o coalitie a fortelor de centru-dreapta.

IONEL ARSENE, PSD: Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa asculte vocea poporului

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, a declarat, luni, pentru AGERPRES, ca social-democratii sunt indreptatiti de rezultatele alegerilor parlamentare sa formeze viitorul guvern.

KLAUS IOHANNIS: PSD poate sa ramana in afara deciziei politice

Presedintele Klaus Iohannis considera ca nu exista un castigator clar al alegerilor parlamentare care au avut loc duminica, 6 decembrie, deoarece niciun partid politic nu a obtinut o majoritate clara. De aceea, seful statului a afirmat, ieri, ca va sustine cristalizarea coalitiei de centru-dreapta care se prefigureaza in aceste zile. Daca ne uitam pe rezultatele asa numite provizorii - desi s-au numarat aproape toate voturile - vedem ca PNL in 2016 obtinuse 20%, iar acum a obtinut 25%, deci o crestere. USR, intre timp aliat cu PLUS, a obtinut, in 2016, 8%, iar acum a crescut la 15%.

KLAUS IOHANNIS: in conditiile in care primarul general gaseste in Guvern un partener solid, atunci intr-un termen rezonabil si problemele Capitalei vor putea fi rezolvate

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit sambata, la Cotroceni, cu primarul Capitalei Nicusor Dan, Iohannis are programata si o intalnire cu voluntarii SMURD si cu studenti medicinisti voluntari.

KLAUS IOHANNIS: Noul Guvern va avea ca principal obiectiv reconstructia Romaniei si consolidarea statutului de partener de incredere al UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat, astazi, la o intrevedere, in format de videoconferinta, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti, cu prilejul reuniunii traditionale semestriale organizate de statul membru care detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene, acesta fiind in prezent Germania.

KLAUS IOHANNIS: Se lucreaza rapid pentru a extinde capacitatea spitalelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca se lucreaza in ceea ce priveste extinderea capacitatii spitalelor, anuntand ca aproximativ 300 de ventilatoare si o prima transa de teste rapide vor fi livrate in urmatoarele zile.

PNL, sedinta pentru a discuta despre formarea unei majoritati si a noului Guvern.Dupa-amiaza, liberalii se intalnesc cu presedintele Iohannis

Conducerea liberala se reuneste marti dimineata in sedinta pentru a discuta strategia de negociere pentru formarea unei majoritati parlamentare si implicit a noului Guvern, ca urmare a alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Dupa-amiaza, liderii liberali urmeaza sa discute cu presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )