Libnet.ro
UNICEF

19:00

Austria cere sanctiuni pentru tarile UE care dau dovada de reticenta in cazul crizei refugiatilor

B1 B1,
Austria cere sanctiuni pentru tarile UE care dau dovada de reticenta in cazul crizei refugiatilor

Ministrul de interne austriac, Johanna Mikl-Leitner, a pledat intr-un interviu pentru pentru o reducere a ajutoarelor europene pentru tarile UE care sunt reticente in a primi mai multi refugiati. Totodata, Leitner. continuă pe B1

Austria vrea sa se taie din bugetul UE pentru tarile care nu preiau refugiati

In politica refugiatilor, solidaritatea europeana inceteaza. Mai ales tarile est-europene se opun preluarii de refugiati, relateaza pagina online a televiziunii de stat germane ARD. Presedintele Parlamentului european, Martin Schulz, considera atitudinea aceasta drept egoism pur. De aceea, Austria vine cu o propunere radicala. Cine nu participa la impartirea refugiatilor si nu accepta cotele fixate de UE sa fie pedepsit financiar, adica sa i se taie din banii de la UE.

OMV da in judecata Turcia si ii cere despagubiri pentru retragerea din proiectul Nabucco

Producatorul de petrol si gaze OMV actioneaza in instanta Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, dupa ce aceasta tara s-a retras din proiectul Nabucco, preferand sa incheie un acord cu Rusia pentru.

OMV da in judecata Turcia si ii cere despagubiri pentru retragerea din proiectul Nabucco

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, solicitand despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a gazoductului Nabucco, potrivit publicatiei.

Marea Britanie: Ministrul de interne sustine limitarea liberei circulatii in UE doar pentru cei care au un loc de munca

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, cere ca libera circulatie a personaleor in cadrul UE sa fie limitata la cei care au loc de munca. May este de parere ca legile europene sunt permisive, drept urmare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )