Libnet.ro
UNICEF

16:00

Austria reintra in carantina incepand de marti si pana la sfarsitul lui noiembrie

Adevărul Adevărul,
Austria reintra in carantina incepand de marti si pana la sfarsitul lui noiembrie

Guvernul austriac a anuntat sambata o noua izolare - incepand de marti si pana sfarsitul lui noiembrie -, printr-o interdictie a circulatiei pe timpul noptii si inchiderea restaurantelor, hotelurilor, institutiilor culturale si sportive, cu scopul de a opri al doilea val al epidemiei covid-19, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Austria reintra in carantina incepand de marti si pana la sfarsitul lui noiembrie

Guvernul austriac a anuntat sambata o noua izolare - incepand de marti si pana la sfarsitul lui noiembrie -, printr-o interdictie a circulatiei pe timpul noptii si inchiderea restaurantelor, hotelurilor, institutiilor culturale si sportive, cu scopul de a opri al doilea val al epidemiei de Covid-19.

Austria reintra in carantina incepand de marti si pana la sfarsitul lui noiembrie

Guvernul austriac a anuntat sambata o noua izolare - incepand de marti si pana sfarsitul lui noiembrie -, printr-o interdictie a circulatiei pe timpul noptii si inchiderea restaurantelor, hotelurilor, institutiilor culturale si sportive, cu scopul de a opri al doilea val al epidemiei covid-19, relateaza AFP si News. ro.

CORONAVIRUS |Austria reintra in lockdown incepand de marti si pana la sfarsitul lui noiembrie

Guvernul austriac a anuntat sambata un nou lockdown, incepand de marti si pana sfarsitul lui noiembrie. Astfel, oamenilor le este interzis sa mai circule pe timpul noptii, iar restaurantelor, hotelurilor,.

Coronavirus: Anglia reintra in carantina de saptamana viitoare, scolile raman deschise

Guvernul britanic a decis sambata ca Anglia sa reintre in carantina incepand de joi, 5 noiembrie, pana pe 2 decembrie, pentru a stavili ce de-al doilea val al pandemiei de coronavirus, care ameninta sa copleseasca spitalele. Scolile vor ramane insa deschise, informeaza AFP.

Alexandru Rafila: Foarte posibil sa se instituie carantina pe regiuni pana la sfarsitul anului. Vor fi cel putin 10.000 de cazuri pe zi

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat vineri seara, in platoul Digi 24 ca este foarte posibil ca in Romania, panala sfarsitul anului 2020 sa se declansezecarantina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )