Libnet.ro
UNICEF

15:15

Austria reintra in carantina incepand de marti si pana la sfarsitul lui noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Austria reintra in carantina incepand de marti si pana la sfarsitul lui noiembrie

Guvernul austriac a anuntat sambata o noua izolare - incepand de marti si pana sfarsitul lui noiembrie -, printr-o interdictie a circulatiei pe timpul noptii si inchiderea restaurantelor, hotelurilor, institutiilor culturale si sportive, cu scopul de a opri al doilea val al epidemiei covid-19, relateaza AFP si News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Austria reintra in carantina incepand de marti si pana la sfarsitul lui noiembrie

Guvernul austriac a anuntat sambata o noua izolare - incepand de marti si pana la sfarsitul lui noiembrie -, printr-o interdictie a circulatiei pe timpul noptii si inchiderea restaurantelor, hotelurilor, institutiilor culturale si sportive, cu scopul de a opri al doilea val al epidemiei de Covid-19.

Austria reintra in carantina incepand de marti si pana la sfarsitul lui noiembrie

Guvernul austriac a anuntat sambata o noua izolare - incepand de marti si pana sfarsitul lui noiembrie -, printr-o interdictie a circulatiei pe timpul noptii si inchiderea restaurantelor, hotelurilor, institutiilor culturale si sportive, cu scopul de a opri al doilea val al epidemiei covid-19, relateaza AFP.

CORONAVIRUS |Austria reintra in lockdown incepand de marti si pana la sfarsitul lui noiembrie

Guvernul austriac a anuntat sambata un nou lockdown, incepand de marti si pana sfarsitul lui noiembrie. Astfel, oamenilor le este interzis sa mai circule pe timpul noptii, iar restaurantelor, hotelurilor,.

Coronavirus: Anglia reintra in carantina de saptamana viitoare, scolile raman deschise

Guvernul britanic a decis sambata ca Anglia sa reintre in carantina incepand de joi, 5 noiembrie, pana pe 2 decembrie, pentru a stavili ce de-al doilea val al pandemiei de coronavirus, care ameninta sa copleseasca spitalele. Scolile vor ramane insa deschise, informeaza AFP.

Alexandru Rafila: Foarte posibil sa se instituie carantina pe regiuni pana la sfarsitul anului. Vor fi cel putin 10.000 de cazuri pe zi

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat vineri seara, in platoul Digi 24 ca este foarte posibil ca in Romania, panala sfarsitul anului 2020 sa se declansezecarantina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )