Libnet.ro
UNICEF

17:00

Auto.ro lanseaza plata amenzii din telefon

Auto Ro Auto Ro,
Auto.ro lanseaza plata amenzii din telefon

Soferii romani au acum posibilitatea sa achite amenda de ciculatie direct din telefon, prin intermediul aplicatiei de mobil Auto. ro. continuă pe Auto Ro

Auto.ro lanseaza plata amenzii din telefon: in ce regiuni este disponibil

Soferii romani au acum posibilitatea sa achite amenda de ciculatie direct din telefon, prin intermediul aplicatiei de mobil Auto. ro. Serviciul de plata a amenzii de circulatie este disponibil momentan in resedintele de judet din tara si in cele 6.

eJobs.ro lanseaza Maratonul Carierei: iti actualizezi CV-ul si castigi o masina sau o excursie in Europa

Site-ul de recrutare eJobs. ro lanseaza in aceasta toamna Maratonul Carierei, un concurs prin care candidatii care isi actualizeaza CV-ul astfel incat sa fie complet intra in cursa pentru o masina sau o excursie pentru doua persoane in Europa.

VIDEO Soferii din Bucuresti si resedintele de judet pot sa-si plateasca amenzile de circulatie direct de pe telefon, prin aplicatia de mobil Auto.ro

Soferii au incepand de joi posibilitatea sa achite amenda de ciculatie direct din telefon, prin card bancar, prin aplicatia Auto. ro, care poate fi instalata gratuit pe orice smartphone cu sistem de operare iOS sau Android. Tranzactia se proceseaza prin serviciul de plati online al Libra Internet Bank, care retine un comision de 5% din tranzactie. Aplicatia este utila celor care opteaza sa plateasca jumatate din minimul amenzii prevazute de lege in termenul de 2 zile lucratoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contraventiei, deoarece o pot plati de oriunde si la orice ora, daca au o conexiune la internet. Vezi in articol cum poti plati amenda de circulatie prin aceasta aplicatie.

Mitsubishi Motors lanseaza Outlander PHEV Concept-S la Salonul Auto de la Paris 2014

La doi ani dupa succesul obtinut cu revolutionarul SUV plug-in hybrid electric, modelul Outlander PHEV, lansat in premiera la Salonul Auto de la Paris, editia 2012, Mitsubishi Motors Corporation MMC) alege din nou expozitia de talie mondiala Mondial de LAutomobile de aceasta data pentru a lansa un nou concept PHEV: modelul Outlander PHEV Concept-S.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )