Libnet.ro
UNICEF

18:45

Autoritatile din Sierra Leone anunta ca cele trei zile de carantina nationala au fost un succes

B1 B1,
Autoritatile din Sierra Leone anunta ca cele trei zile de carantina nationala au fost un succes

Cele trei zile de carantina nationala dinSierra Leone au fost un succes, anunta autoritatile africane. De altfel, oficialii au anuntat ca perioada de carantina nu va mai fi extinsa pe motivul epidemiei d. continuă pe B1

Sierra Leone intra de vineri in carantina nationala, intr-o incercare de a impiedica raspandirea virusului Ebola

Sierra Leone a intrat, vineri, intr-o carantina nationala, pentru trei zile, intr-o incercare de a tine sub control raspandirea virusului Ebola, scrie BBC News. Scopul acestei carantine, care presupune nu doar.

Apple a vandut 10 milioane de unitati iPhone 6 si 6 Plus in primele trei zile

Apple a vandut un numar record de zece milioane de telefoane iPhone 6 si 6 Plus in primele trei zile de comercializare, arata datele companiei, citate de Reuters. Smartphone-ul e disponibil in doar 10 tari, iar vineri se vor adauga 20 de tari. In Romania telefonul poate fi comandat de la magazinele online, cu preturi incepand de la 3. 500 lei.

Doi angajati ai Preparatiei Coroiesti sunt in greva foamei de trei zile

Dorin Vezure si Petre Todericiu au intrat in greva foamei de vineri. Cei doi sindicalisti din Valea Jiului sunt nemultumiti de intentia conducerii Complexului Energetic Hunedoara de a desfiinta Preparatia Coroiesti, acolo unde lucreaza ei, dar si de reorganizarea statiei de salvare miniera.

Gigi Becali, singura poza facuta publica, dupa cele cinci zile de libertate (FOTO)

Dupa cinci zile de libertate, Gigi Becali s-a intors la Penitenciarul Poarta Alba. Finantatorul Stelei nu a aparut in public in perioada permisiei, asa cum s-a intamplat data trecuta. Surse spun ca Becali.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )