Libnet.ro
UNICEF

22:15

Autoritatile ruse cerceteaza peste 300 de persoane pentru afiliere la organizatii teroriste

B1 B1,
Autoritatile ruse cerceteaza peste 300 de persoane pentru afiliere la organizatii teroriste

Autoritatile ruse ancheteaza peste 300 de persoane suspectate pentru afiliere la organizatii teroriste, precum gruparea sunnita Stat Islamic in Irak si Levant SILL), informeaza Mediafax. in prezent, 300 de. continuă pe B1

Peste 300 de persoane dintr-o localitate buzoiana sunt izolate din cauza unor alunecari de teren

Alunecari de teren in localitatea Colti din judetul Buzau. Peste 300 de persoane din satele Coltii de Jos si Poiana sunt izolate, in urma unor alunecari de teren, circulatia efectuandu-se doar pietonal sau cu.

Alunecari de teren in Buzau. Peste 300 de persoane sunt izolate

Peste 300 de persoane din satele Coltii de Jos si Poiana, localitatea buzoiana Colti, sunt izolate, in urma unor alunecari de teren, circulatia efectuandu-se doar pietonal sau cu un tractor forestier.

Rusia: Sute de persoane, anchetate pentru afiliere la organizatii teroriste

Autoritatile ruse ancheteaza 300 de persoane suspectate de alaturare la organizatii teroriste, intre care gruparea sunnita Stat Islamic in Irak si Levant SIIL), a anuntat, luni, un oficial de rang inalt din cadrul Ministerului rus de Interne, informeaza Mediafax.

Peste 300 de localitati din Ucraina, fara curent electric

Peste 300 de localitati ucrainene au ramas fara curent electric din cauza rafalelor de vand si a lapovitei care s-au abatut peste tara. A fost o pana in 342 de localitati din sapte zone in noaptea de 29.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )