Libnet.ro
UNICEF

00:07

Autostrada Comarnic - Brasov, 18 ani de stagnare: Primul lot va fi scos la licitatie in 2020

Adevărul Adevărul,
Autostrada Comarnic - Brasov, 18 ani de stagnare: Primul lot va fi scos la licitatie in 2020

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a vorbit despre realizarile de pe Autostrada Comarnic - Brasov, unde din 2002 pana in prezent nu s-a facut aproape nimic. Este o mare rusine sa nu poti sa legi Bucurestiul de Brasov, a spus ministrul. continuă pe Adevărul

Autostrada Comarnic Brasov, etalonul bataii de joc la adresa infrastructurii: care este solutia

In cazul in care traiesti cu impresia ca va exista vreodata o autostrada completa de la Bucuresti la Brasov, ministrul Transporturilor are o veste buna. Aceasta este legata de tronsonul.

Fiul lui Adi Mutu va face 18 ani. Cum arata Mario acum. Nu mai seamana deloc cu pustiul simpatic pe care il stiai

Adrian Mutu, supranumit Briliantul, a jucat pe postul de atacant sau extrema dreapta. in aceeasi postura a trecut si prin viata, caci si-a adus la brat unele dintre cele mai frumoase romance si a facut copii cu ele, patru la numar. Cel mai mare implineste in acest an 18 ani. Mario, fiul lui Adi Mutu .

Digisport: Femeia care l-a facut pe Zlatan Ibrahimovic sa-si riste casnicia de 18 ani. S-a nascut ceva. E mai mult decat prietenie!

Zlatan Ibrahimovic 38 de ani) este casatorit cu fostul model suedez Helena Seger 49 de ani), alaturi de care are doi copii. insa presa italiana sustine ca fotbalistul este interesat de o alta femeie, pe care a cunoscut-o in aceasta primavara.

O noua amanare, de cel putin trei ani, pentru autostrada Ploiesti-Brasov

Compania Nationala de Autostrazi vrea sa finanteze din fonduri europene completarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic pentru Autostrada Ploiesti-Brasov, lucru care ar intarzia acest proiect cu cel putin trei ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )