Libnet.ro
UNICEF

14:30

Avertisment pentru toti romanii cu card bancar: s-au aflat cei 7 pasi care tin escrocii departe

Playtech Playtech,
Avertisment pentru toti romanii cu card bancar: s-au aflat cei 7 pasi care tin escrocii departe

Esti sfatuit in perioada asta sa comanzi online. Esti sfatuit sa platesti cu cardul si nu cu cash. Si asa ar trebui sa faci. Dar tine cont de acesti pasi, ca sa nu ramai fara. continuă pe Playtech

Avertisment pentru toti romanii cu card bancar: s-au aflat cei 7 pasi sfinti care tin escrocii departe

Esti sfatuit in perioada asta sa comanzi online. Esti sfatuit sa platesti cu cardul si nu cu cash. Si asa ar trebui sa faci. Dar tine cont de acesti pasi, ca sa nu ramai fara.

Klaus Iohannis, anunt pentru toti romanii. Ce li se pregateste dupa Paste

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, unde a facut declaratii legate de pandemia de coronavirus. Seful statului a vorbit despre o eventuala relaxare a masurilor, incepand cu data de 15 mai, dar a dat de pamant cu planul facut de medicul Adrian Streinu-Cercel. Declaratiile presedintelui vin insa dupa ce .

Raed Arafat, avertisment dur cu privire la restrictiile de 1 Mai. Ce trebuie sa stie toti romanii

Restrictiile impuse de ordonantele militare sunt tot mai greu de respectat, dat fiind faptul ca romanii stau in casa de mai bine de o luna. Medicii specialisti vorbesc despre o relaxare a restrictiilor pentru a le permite oamenilor sa faca putina miscare si sa beneficieze de razele soarelui. Cu toate acestea, Raed Arafat, seful Departamentului .

Vestea surprinzatoare pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina. Nu s-a mai intamplat niciodata in secolul 21

Pretul petrolului este in cadere libera, din cauza pandemiei de coronavirus! Infectia de coronavirus a facut ca crerea de benzina si motorina sa scada drastic, deoarece oamenii sunt in auto-izolare si nu mai consuma nimeni combustibil. Vestea surprinzatoare pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina: petrolul a scazut sub zero dolari barilul .

Anuntul Kaufland pentru toti clientii. Mare atentie! Poti fi pacalit

Cum o problema nu vine niciodata singura, pe langa virus, avem parte si de mesaje false, scrise de oameni care instiga in a le distribui masiv, pentru a ajunge la mare parte din cetateni, fara dovezi, fara sens. De data aceasta nu e un mesaj, ci un concurs fals, care foloseste numele Kaufland in mod .

Anunt pentru romanii cu card bancar: surpriza de Paste la una dintre cele mai mari banci

E o perioada tulbure acum, dar mai sunt si vesti bune. Una dintre ele a venit fix in aceasta perioada de Paste si-a fost anuntata de CEC Bank. Fix in ziua de Paste, CEC Bank a anuntat.

Un tanar din Dolj s-a rugat in biserica sa moara toti romanii de coronavirus

Un tanar de 29 de ani, de etnie roma, din judetul Dolj, a fost amendat de politisti pe motiv ca, aflat intr-o biserica din comuna Cetate, s-a filmat in timp ce facea o rugaciune neobisnuita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )