Libnet.ro
UNICEF

23:00

Avocata Alinei Bica, adusa cu mandat la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avocata Alinei Bica, adusa cu mandat la DNA

Laura Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, a fost adusa, astazi, cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie DNA), scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Avocata Alinei Bica, adusa la DNA cu mandat

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a fost adusa, cu mandat, de procurori la Directia Nationala Anticoruptie si este foarte probabil sa fie retinuta.

Avocata Alinei Bica, urmarita penal pentru favorizarea infractorului: Aceasta a fost adusa cu mandat la DNA

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu este urmarita penal, fiind acuzata de favorizarea infractorului, informeaza B1 TV. Aceasta a venit joi, la sediul DNA, cu mandat de aducere. Procurorii Directiei Nationale.

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, adusa la DNA cu mandat

Avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, Laura Voicu, a fost adusa cu mandat la DNA. Laura Voicu a spus ca a venit la sediul DNA pentru a fi audiata intr-un dosar in care ar fi vizata. Laura Voicu a fost.

Avocata Alinei Bica a fost adusa la DNA cu mandat

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a fost adusa la DNA cu o masina a institutiei, aceasta fiind insotita de doi politisti din cadrul DNA. Aceasta a fost adusa cu mandat in fata procurorilor, acolo unde i se.

UPDATE. Avocata Alinei Bica, retinuta pentru 24 de ore. Ce acuzatii i se aduc

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a fost adusa, cu mandat, de procurori la Directia Nationala Anticoruptie si este foarte probabil sa fie retinuta. Stire in curs de actualizare .

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, retinuta de DNA

Avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, Laura Voicu, a fost retinuta de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore. Ea este acuzata ca a atestat ilegal ca un barbat este avocat stagiar in Baroul Bucuresti si.

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, retinuta de DNA (VIDEO)

Avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, Laura Voicu, a fost retinuta de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore. Ea este acuzata ca a atestat ilegal ca un barbat este avocat stagiar in Baroul Bucuresti si.

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, retinuta de procurorii DNA

Update ora 20. 00: Laura Voicu a fost retinuta de procurorii DNA. Ea este urmarita penal pentru ca a atestat ilegal ca un barbat este avocat stagiar in Baroul Bucuresti si l-a trimis sa o reprezinte la DNA,.

Avocata Alinei Bica a fost retinuta

ACTUALIZARE 19:49 Laura Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, a fost retinuta de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, pentru favorizarea faptuitorului si instigare la infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati.

Cinci procurori DIICOT si unul DNA candideaza pentru fostul post al Alinei Bica

Cinci procurori, dintre care unul din DNA si ceilalti din DIICOT, precum si Giorgiana Hosu, actual sef interimar al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, si-au depus candidaturile pentru functia care i-a apartinut Alinei Bica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )