Libnet.ro
UNICEF

08:30

Avocata din Oradea, invinuita de DNA ca a tensionat un martor dupa ce a fredonat melodia Morarita

Hotnews Hotnews,
 Avocata din Oradea, invinuita de DNA ca a tensionat un martor dupa ce a fredonat melodia Morarita

Avocata Simona Neaga a fost pusa sub invinuire de catre procurorii DNA Oradea pentru incercare de determinare a marturiei mincinoase, deoarece ar fi constrans moral un martor langa care a fredonat Roata morii se-nvarteste din slagarul Morarita, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Andreea Marin si Daniel Buzdugan dau voce veveritelor din animatia The Nut Job: Goana dupa ...

Prezentatoarea tv Andreea Marin si omul de radio Daniel Buzdugan dau voce personajelor principale din animatia The Nut Job: Goana dupa alune 3D. Aflat la prima sa colaborare in cadrul unui proiect de animatie, Daniel Buzdugan ii da viata veveritei Surly, o veverita sarcastica si solitara, care scandalizeaza intreaga comunitate, incalca regulile si crede ca iubirea e pentru fraieri. asta pana cand s-o cunoasca pe Andie. A fost o provocare. E o munca foarte grea. Cei care au senzatia ca e .

DNA a inceput urmarirea penala fata de o avocata din Bihor care si ajutat un coleg ...

Avocata Simona Neaga, din cadrul Baroului Bihor este cercetata de DNA dupa ce ar fi incercat o persoana sa faca declaratii mincinoase intr-un dosar in care este cercetat un alt avocat, pentru trafic de influenta si spalare de bani. Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca exista date si indicii temeinice potrivit carora, la data de 9 ianuarie 2014, avocata Simona Neaga i-a adresat expresii si cuvinte amenintatoare unei persoane, cu ocazia audierii .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )