Libnet.ro
UNICEF

15:00

Avocata fetei violate din Vaslui, declaratii despre deciziile luate de victima dupa pronuntarea sentintei

Antena3 Antena3,
Avocata fetei violate din Vaslui, declaratii despre deciziile luate de victima dupa pronuntarea sentintei

Mama fetei violate din Vaslui a avut astazi o prima intalnire cu avocata, dupa pronuntarea sentintei, pentru a pune la punct strategia de contestare a pedepselor primite in prima instanta de cei 7 violatori. continuă pe Antena3

Tatal fetei violate din Vaslui face marturii cutremuratoare

Tatal fetei violate din Vaslui face marturisiri cutremuratoare. Barbatul spune ca, de frica, atat el cat si sotia, pleaca in fiecare seara de acasa. Omul spune ca se teme ca familia lui va fi linsata.

Vaslui: Avocata fetei violate a contestat sentinta data de judecatori, considerand ca pedepsele violatorilor sunt prea mici

Sentinta celor sapte violatori condamnati la pedepse cuprinse intre cinci si opt luni, respectiv opt ani si patru luni pentru viol si sechestrare a fost contestata miercuri de avocata victimei. Contestarea a fost.

Masuri speciale, in cazul celor sapte violatori din Vaslui: Politistii supravegheaza casa fetei. Fortele de ordine au fost suplimentate la penitenciarul unde inculpatii vor executa pedeapsa

Politistii din Vaslui au luat masuri speciale in cazul familiei fetei violate de cei sapte barbati condamnati luni la inchisoare cu executare pentru fapta comisa, informeaza B1 TV. Fata locuieste in prezent.

Sebastian Bodu, despre violatorii din Vaslui: Nu e nevoie de castrare chimica intrucat astia nu mai ies oameni intregi din inchisoare

Fostul europarlamentar Sebastian Bodu reactioneaza dupa ce au fost date condamnarile in cazul fetei din Vaslui violata anul trecut de sapte indivizi. Bodu este de parere ca nu este nevoie de castrare chimica.

REVISTA PRESEI: Ce spun psihologii si sociologii despre pedepsele acordate celor sapte violatori din Vaslui

Din ziarele de marti, aflam ce spun specialistii despre pedepsele primite de cei sapte violatori din Vaslui, datele slabe din economia Japoniei, cel de-al treilea mare consumator global, au favorizat coborarea titeiului, dar si ca Ion Iliescu a condus represiunea din Piata Universitatii.

Surpriza in dosarul celor sapte violatori din Vaslui. A aparut un nou martor-cheie

Surpriza in dosarul celor sapte violatori din Vaslui. Este vorba despre un al optulea baiat, care a refuzat sa participe la orgia sexuala si a depus marturie impotriva prietenilor lui. Potrivit.

O fetita de 6 ani din Vaslui a fost preluata in stare grava de un elicopter SMURD dupa ce s-a izbit de o masina

O fetita de sase ani din Vaslui a fost preluata de un elicopter SMURD si dusa la un spital din Iasi, dupa ce s-a izbit de portiera din spate a unei masini, in timp ce incerca sa traverseze o strada in.

Verdict socant in cazul violatorilor din Vaslui: Tot satul trebuie sa...

Sentinta de luni in cazul violatorilor din Vaslui e departe de a multumi intreaga societate si de a linisti brusc spiritele, scrie ziarulring. ro. Daca opinia publica este in continuare impartita, unii.

Cei sapte violatori din Vaslui, amenintati de ceilalti detinuti. Miron Cozma: Sa zica mersi ca a luat 8 ani si 4 luni creierul actiunii (VIDEO)

Cei sapte violotori din Vaslui, condamnati luni la inchisoare cu executare pentru fapta comisa, au fost amenintati de ceilalti detinuti din Penitenciarul de la Vaslui, informeaza B1 TV. Miron Cozma a explicat ca.

Elena Udrea, reactie extrem de dura la adresa violatorilor din Vaslui

Elena Udrea a avut o reactie extrem de dura la adresa celor 7 violatori din Vaslui. La iesirea din sediul politiei unde a dat cu subsemnatul ca masura a controlului judiciar, Udrea a declarat ca acestia meritau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )