Libnet.ro
UNICEF

15:00

Avocatii Elenei Udrea depun, luni, o noua cerere de inlocuire a arestului preventiv

România Liberă România Liberă,
Avocatii Elenei Udrea depun, luni, o noua cerere de inlocuire a arestului preventiv

Avocatii Elenei Udrea vor depune, luni, o noua cerere de inlocuire a arestului preventiv cu arestul preventiv sau cu masura controlul judiciar, informeaza B1 Tv. continuă pe România Liberă

Avocatii Elenei Udrea vor cere luni inlocuirea masurii arestului preventiv

Avocatii Elenei Udrea vor cere luni inlocuirea masurii arestului preventiv cu o masura mai blanda, cum ar fi arestul la domiciliu sau controlul judiciar, informeaza surse din presa.

Avocatul Elenei Udrea a ajuns la arestul Central: Exista niste dovezi ca banii au circulat in conturi

Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu a ajuns la arestul Central, acolo unde se afla clienta sa, Elena Udrea. intrebat de confruntarea pe care apararea a cerut-o, acesta a raspuns: Am facut cerere pe 2,.

Judecarea contestatiei Elenei Udrea s-a incheiat. Udrea, dusa inapoi in arest. La ora 18:00 se va pronunta verdictul

UPDATE:Judecarea contestatiei Elenei Udrea s-a incheiat. Avocat:Elena Udrea a facut mai multe precizari in fata instantei. Pana in momentul in care judecatorii vor da verdictul, Elena Udrea a.

Ce spune Stefan Lungu despre confruntarea cu denuntatorii Elenei Udrea

Fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, arestat la domiciliu in dosarul Gala Bute, a declarat, marti, la iesirea de la Curtea Suprema, ca este de acord cu o eventuala confruntare cu denuntatorii Elenei Udrea.

ICCJ judeca azi contestatia Elenei Udrea la arestul preventiv

Actualizare 08:47 Udrea a ajuns la instanta suprema inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca, astazi, contestatia fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elenei Udrea, la decizia de arestare preventiva pentru 30 de zile, luata saptamana trecuta de aceeasi instanta, in dosarul Gala Bute.

Avocatul Elenei Udrea, despre martorii cheie in acest proces

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, ca deputata nu a facut denunturi ci adat o declaratie de o ora si 30 de minute in care a desfiintat punctual acuzatiile procurorilor.

Avocatul Elenei Udrea, despre martorii cheie in dosarul Gala Bute

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, ca deputata nu a facut denunturi ci adat o declaratie de o ora si 30 de minute in care a desfiintat punctual acuzatiile procurorilor.

ICCJ judeca, joi, contestatia Elenei Udrea la masura de arestare preventiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia Elenei Udrea la decizia de arestare preventiva, luata saptamana trecuta, in dosarul Gala Bute.

Fostul consilier al Elenei Udrea, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, a fost adus, miercuri, in jurul orei 9. 00, la Directia Nationala Anticoruptie pentru noi audieri in dosarul Gala Bute, relateaza B1 Tv.

Colegii de spaga ai Elenei Udrea i-ar putea face cu mana. Inculpatii ar putea fi eliberati din arest

Colegii de spaga ai Elenei Udrea din dosarul Gala Bute ar putea fi eliberati astazi. Curtea Suprema va judeca prelungirea mandatelor de arestare pentru ceilalti inculpati din dosar, printre care si fostul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )