Libnet.ro
UNICEF

12:15

Pe axa SUA - Marea Britanie - Romania: cum arata birourile 8x8 din Cluj, un sediu care tinde spre infinit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pe axa SUA - Marea Britanie - Romania: cum arata birourile 8x8 din Cluj, un sediu care tinde spre infinit

Cluj Napoca devine tot mai mult orasul dezvoltarilor si amenajarilor cu bun gust din Romania, iar acest lucru se poate vedea mai ales dupa ce numarul companiilor din domeniul IT care si-au deschis un sediu in inima Ardealului si care astazi gazduiesc. continuă pe Wall-Street Ro

Joburi pentru romani in Marea Britanie si Germania

Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, in prezent, 466 locuri de munca prin intermediul retelei EURES Romania, cele mai multe fiind consemnate in Marea Britanie si Germania,.

Stephen Hawking, printre semnatarii unei scrisori care avertizeaza ca Brexit-ul ar insemna un dezastru pentru cercetarea din Marea Britanie

O suta cincizeci de profesori universitari britanici membri ai Royal Society, printre care si astrofizicianul Stephen Hawking, au publicat joi in The Times o scrisoare publica in care fac apel la mentinerea Marii Britanii in Uniunea Europeana. Brexit-ul ar insemna un dezastru pentru stiinta si cercetarea din Marea Britanie, avertizeaza ei.

Surse: Dan Mihalache ar putea fi numit ambasador al Romaniei in Marea Britanie

Seful Cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, ar putea fi numit in curand ambasador in Marea Britanie, potrivit unor surse de la Cotroceni.

Peste 150 de savanti de top, inclusiv Stephen Hawking, fac apel pentru ca Marea Britanie sa ramana in UE

Stephen Hawking si alti peste 150 de savanti de top faca apel pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana, spunand ca parasirea ei ar fi un dezastru pentru stiinta si universitatile din Regat, informeaza Reuters.

RWE reduce posturi in Marea Britanie

Divizia din Marea Britanie a RWE AG, a doua companie majora de utilitati din Germania, va reduce 2. 400 de posturi dupa ce a raportat pierderi anuale din cauza ca unele probleme ale retelei au determinat plecarea a 350. 000 de clienti catre alte societati.

Clujul e un pol de interes foarte puternic pentru Marea Britanie

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, a declarat astazi, cu ocazia inaugurarii la Cluj-Napoca a unei filiale a Camerei de Comert Britanica-Romana, ca Romania si Clujul prezinta un interes foarte mare pentru tara sa.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )