Libnet.ro
UNICEF

14:16

Azi a inceput postul Craciunului. Cand vor fi dezlegarile la peste

B1 B1,
Azi a inceput postul Craciunului. Cand vor fi dezlegarile la peste

Duminica,15 noiembrie, incepe Postul Craciunului, care se va termina dupa 40 de zile, in data de 24 decembrie. in tot acest timp, crestinii nu consuma carne sau alte produse de origine animala, iar mi. continuă pe B1

Lasata Secului pentru Postul Craciunului. Cum aduci norocul in casa ta. Trebuie neaparat sa faci asta azi

Pentru ca pe data de 14 noiembrie credinciosii ortodocsi sarbatoresc Lasatul Secului pentru Postul Craciunului sau Postul Nasterii Domnului, romanii se pregatesc pe toate planurile pentru a intampina Craciunul. in timp ce preotii indeamna la cumpatare, nu doar la mancare, perioada de lumina, impacare si de bucurie in care intram vine si cu multe dorinte; .

Intram in postul Craciunului. Ce sunt indemnati oameniisa faca si ce e interzis

Credinciosii intra pe 15 noiembrie in Postul Craciunului, al doilea ca importanta dupa cel al Pastelui care se incheie in 24 decembrie. Cea mai aspra zi de postire pentru sarbatoarea Craciunului este ajunul Nasterii Domnului.

Postul Craciunului 2020. Ce nu ai voie sa mananci pana in 25 decembrie

Postul Craciunului incepe duminica, 15 noiembrie, si se va termina dupa 40 de zile, in data de 25 decembrie. in acesta perioada, crestinii nu au voie sa consume anumite alimente. Postul Nasterii Mantuitor.

Lasata Secului pentru Postul Craciunului. Ce este bine si ce nu este bine sa faci in aceasta zi

Joi, 14 noiembrie, se lasa sec pentru Postul Craciunului sau Postul Nasterii Domnului. Conform randuielilorbisericesti, se lasa sec in seara zilei de 14 noiembrie, insa, daca aceasta data cade.

ştiri de la B1

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )