Libnet.ro
UNICEF

01:05

BAC 2013 Sesiunea de toamna Examenul scris de Limba si literatura romana se desfasoara luni

Hotnews Hotnews,
 BAC 2013 Sesiunea de toamna Examenul scris de Limba si literatura romana se desfasoara luni

Examenele scrise ale Bacalaureatului 2013 - sesiunea de toamna - incep luni, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. 741 de absolventi de liceu s-au inscris pentru a sustine acest examen. Noutatea din acest an, care se aplica si la sesiunea din toamna a BAC-ului, este diferentierea subiectelor: elevii de la Real, Tehnologic si Vocational vor avea subiecte diferite la examenul scris de Limba romana fata de absolventii de la Uman si Pedagogic. Rezultatele finale ale sesiunii de toamna a bacalaureatului se vor afisa pe 5 septembrie. Vezi in articol Calendar Bacalaureat 2013 - sesiunea de toamnaDescarca Subiectele de la Limba romana din sesiunea iunie-iulie BAC 2013 . continuă pe Hotnews

Bacalaureat 2013 Sesiunea de toamna Peste 18.000 de candidati sustin marti si miercuri proba orala la limba straina

Un numar de 18. 270 de candidati din toata tara vor sustine marti si miercuri proba de evaluare a competentelor de comunicare intr-o limba de circulatie internationala din cadrul sesiunii a doua a Bacalaureatului, transmite Agerpres.

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 A inceput proba a doua de la Bac - evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba straina

Bacalaureat de toamna/ Astazi si maine, candidatii sustin probele de competente lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, dar si proba orala la limba romana, se arata in calendarul celei de a doua sesiuni de Bac.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )