Libnet.ro
UNICEF

14:16

BACALAUREAT 2015. A doua zi cu emotii pentru absolventii de liceu. Elevii sustin proba orala la limba si literatura romana

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2015. A doua zi cu emotii pentru absolventii de liceu. Elevii sustin proba orala la limba si literatura romana

Elevii din clasa a XII-a sustin, marti, proba orala la limba si literatura romana. Evaluarea competentelor se desfasura pe o perioada de trei zile 8-10 iunie). continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2015.A doua zi cu emotii pentru absolventii de liceu. Elevii sustin proba orala la limba si literatura romana

Elevii din clasa a XII-a sustin, marti, proba orala la limba si literatura romana. Evaluarea competentelor se desfasura pe o perioada de trei zile 8-10 iunie).

BACALAUREAT 2015. Liceeni sustin, luni, proba orala la limba si literatura romana

Aproape 170. 000 de absolventi de liceu sustin, luni, proba orala la limba si literatura romana. Astfel, examenul de bacalaureat incepe cu verificarea competentelor de comunicare in limba si literatura romana.

BACALAUREAT 2015. Modele de subiecte la proba orala de limba si literatura romana

Examenul de bacalaureat incepe, luni, cu verificarea competentelor de comunicare in limba si literatura romana. Fiecare elev care se prezinta in fata comisiei de evaluare va primi doua subiecte: un text la prima vedere pe baza caruia trebuie sa raspunda la mai multe intrebari si o intrebare de opinie la care trebuie sa faca o argumentatie logica si coerenta.

BACALAUREAT 2015. Peste 4.900 de liceeni din Cluj isi dau examenul de maturitate. Azi, prima proba

Bacalaureat 2015. Peste 4. 900 de liceeni din Cluj incep azi, 8 iuni, Bacalaureatul. Prima proba a acestui examen are loc azi si are loc la Limba si Literatura Romana.

BACALAUREAT 2015. Ce SUBIECTE au fost la proba orala de limba si literatura ROMANA

Liceenii au avut de comentat, luni, in cadrul probei orale de la limba si literatura romana un text, la prima vedere si de argumentat opinia cu privire la un subiect dat.

incepe examenul de bacalaureat 2015. Aproape 1.900 de candidati intra de luni in focurile probelor de evaluare a competentelor

883 de candidati intra de luni, 8 iunie, in focurile probelor de evaluare a competentelor din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat 2015. Probele scrise incep peste trei saptamani, mai exact luni, 29 iunie.

BACALAUREAT 2015. Liceenii sustin azi proba orala la limba si literatura romana. Ce SUBIECTE au primit

Liceenii au avut de comentat, luni, in cadrul probei orale de la limba si literatura romana un text, la prima vedere si de argumentat opinia cu privire la un subiect dat.

BACALAUREAT 2015. Politia Romana se mobilizeaza. Cati politisti vor asigura linistea si siguranta in timpul Bac-ului

Peste 3. 200 de politisti vor actiona suplimentar, pentru desfasurarea in conditii de liniste si siguranta a examenului national de bacalaureat, evaluarea urmand sa fie organizata in 1. 900 de centre, potrivit Politiei Romane.

BAC 2015.Absolventii de liceu au intrat in febra examenelor

Bac 2015. Examenul de maturitate incepe luni cu proba orala la Limba Romana. in jur de 168. 000 de candidati s-au inscris la Bacalaureat anul acesta, cu peste 7. 000 mai multi decat in aceeasi sesiune a anului trecut.

BAC 2015 Absolventii de liceu au inceput bacalaureatul. Cum se desfasoara examenul oral la Limba romana, de la extragerea biletului cu subiectele si pana la primirea rezultatelor

Bacalaureatul 2015 a inceput astazi, 8 iunie, cu examenul oral de Limba romana. Proba se va desfasura de-a lungul a trei zile. Absolventii de liceu intra in examen in ordinea care este afisata la avizier si sunt evaluati de catre doi profesori examinatori. Dupa ce intra in sala de examen, fiecare candidat le prezinta profesorilor documentul de identitate, dupa care extrage un bilet cu subiectele si primeste o hartie pe care sa isi scrie raspunsurile. Fiecare elev are la dispozitie 15 minute sa rezolve subiectele si 10-15 minute sa le sustina in fata comisiei. Vezi in articol model de subiecte, precum si ce se intampla cu un elev care nu vrea sa raspunda sau sa rezolve subiectele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )