Libnet.ro
UNICEF

12:30

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Maine incep probele scrise de la a doua sesiune de Bac. Pricopie: elevii ar putea fi inregistrati si audio la examen, de la anul

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Maine incep probele scrise de la a doua sesiune de Bac. Pricopie: elevii ar putea fi inregistrati si audio la examen, de la anul

Luni incep probele scrise de la a doua sesiune a examenului de Bacalaureat de anul acesta. Prima proba va fi cea de la Limba si Literatura Romana, care incepe maine la ora 9:00 si va tine pama la ora 12:00. Aceasta va fi urmata de proba obligatorie a profilului 28 august - Matematica si Istorie) si de proba la alegere 30 august). De la anul, elevii ar putea fi inregistrati si audio, nu numai video, in timpul examenului, a anuntat Pricopie. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Maine incep probele scrise de la a doua sesiune de Bac

Luni incep probele scrise de la a doua sesiune a examenului de Bacalaureat de anul acesta. Prima proba va fi cea de la Limba si Literatura Romana, care incepe maine la ora 9:00 si va tine pama la ora 12:00. Aceasta va fi urmata de proba obligatorie a profilului 28 august - Matematica si Istorie) si de proba la alegere 30 august).

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Maine incep probele scrise de la a doua sesiune. Pricopie: elevii ar putea fi inregistrati si audio la examen, de la anul

Luni incep probele scrise de la a doua sesiune a examenului de Bacalaureat de anul acesta. Prima proba va fi cea de la Limba si Literatura Romana, care incepe maine la ora 9:00 si va tine pama la ora 12:00. Aceasta va fi urmata de proba obligatorie a profilului 28 august - Matematica si Istorie) si de proba la alegere 30 august). De la anul, elevii ar putea fi inregistrati si audio, nu numai video, in timpul examenului, a anuntat Pricopie.

Bacalaureat 2013: maine incep probele scrise ale Bac-ului de toamna. Cosmarul candidatilor dureaza pana vineri

Pentru proba scrisa la limba si literatura romana s-au inscris peste 600 de candidati. in total, s-au inscris la Bacalaureatul de toamna peste 1. 700 de candidati.

Saptamana viitoare incep probele scrise ale sesiunii a doua a bacalaureatului 2013

Dupa ce si-au demonstrat abilitatile de comunicare la limba romana si o limba de circulatie internationala, aboslventii de liceu care nu au promovat examenul de maturitate in prima sesiune intra din nou in emotii. La inceputul saptamanii viitoare se desfasoara probleme scrise ale celei de-a doua sesiuni a bac-ului.

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013: Peste 1.350 de liceeni de la Olt, asteptati luni la Limba romana - scris

Luni 26 august, se va desfasura prima proba scrisa a sesiunii de toamna a bacalaureatului. La nivelul judetului Olt, dintre cei 2. 350 de absolventi ai clasei a XII-a inscrisi la aceasta sesiune, un numar foarte mare este asteptat sa sustina aceasta proba, respectiv 1. 352 elevi. Pana acum, doar liceenii care nu s-au prezentat au picat probele orale derulate in cursul saptamanii trecute.

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013. Rezultate evaluare competente lingvistice si digitale

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Arad au facut publice rezultatele de la evaluarea competentelor la bacalaureat sesiunea august/septembrie 2013.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )