Libnet.ro
UNICEF

14:45

Baconschi: Mi-au cerut 100.000 de euro pentru locul trei pe lista PMP la europarlamentare

România Liberă România Liberă,
Baconschi: Mi-au cerut 100.000 de euro pentru locul trei pe lista PMP la europarlamentare

Fostul membru al Partidului Miscarea Populara, Teodor Baconschi, sustine ca i s-au cerut 100. 000 de euro pentru a fi trecut pe locul trei pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

200 milioane de euro pentru dezvoltarea economiei sociale

Ministerul Fondurilor Europene a lansat, marti, o cerere de propuneri de proiecte in valoare de 200 milioane de euro pentru finantarea dezvoltarii economiei sociale in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

CE aloca un miliard de euro pentru 19 proiecte ce vizeaza energiile verzi

Comisia Europeana a anuntat marti ca a acordat o finantare de un miliard de euro pentru un numar de 19 proiecte destinate cresterii productiei de energii verzi, printre care se numara si 300 milioane de euro pentru un proiect de captare a CO2 in Marea Britanie, transmite presa internationala.

Radioul Public: investitie de 200.000 euro pentru instrumente muzicale

Societatea Romana de Radiodifuziune SRR) va investi aproape 200. 000 de euro pentru a cumpara 29 de instrumente muzicale pentru angajatii Directiei Formatii Muzicale, din cadrul SRR.

Popa: Vom avea 10 miliarde de euro pentru investitii in agricultura in perioada 2014 - 2020

Directorul adjunct al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, Nicolae Popa, spune ca, in perioada 2014 - 2020, vor fi disponibile aproape 10 miliarde de euro pentru investitii in agricultura, iar de la depunere proiectelor pana la contractare vor trece doar maxim trei luni.

Scandal in PMP: Teodor Baconschi sustine ca i s-au cerut 100.000 de euro pentru a ocupa locul 3, considerat eligibil, pe lista de candidati la europarlamentare

Teodor Baconschi scrie, marti, pe contul sau de Facebook, ca i s-ar fi cerut 100 de mii de euro in schimbul ocuparii locului 3, considerat eligibil, pe lista de candidati la europarlamentare a Partidului Miscarea Populara. Evident, nu aveam de unde sa scot o asemenea suma, precizeaza Baconschi. PMP a obtinut doar doua mandate in Parlamentul European, la alegerile din acest an. Teodor Baconschi a fost ministru de Externe in Guvernul Boc 2, in perioada decembrie 2009 - ianuarie 2012. Baconschi a parasit PDL in favoarea PMP in urma cu un an. El a demisionat din Partidul Miscarea Populara pe 26 iunie. UPDATE: Intrebat de Hotnews. ro cine i-a cerut bani, Teodor Baconschi a raspuns: Se cereau pentru finantarea campaniei. Prin sponsorizari legale. Nu sa-i aduca cineva cu geanta.

Baconschi, dezvaluiri incredibile despre PMP: Mi s-au cerut 100.000 de euro pentru un loc eligibil

Fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, care a demisionat din PMP imediat dupa congresul in care Elena Udrea a fost aleasa presedinte, acuza ca i-au fost ceruti 100. 000 de euro, cu scandaluri si insulte,.

AS Monaco cere 80 de milioane de euro pentru James Rodriguez, golgheterul Cupei Mondiale 2014, fotbalist care valora la inceputul competitiei 35 de milioane de euro

Columbianul James Rodriguez, golghetherul Cupei Mondiale 2014, a devenit fotbalistul pe care si-l doresc toate cluburile. La inceputul competitiei, AS Monaco cerea pentru atacant 35 de milioane de euro, pretinzand.

Polonia pompeaza bani grei in aparare: 1 mld. euro pentru achizitia unor elicoptere de atac

Ministerul polonez al Apararii a lansat un program de achizitionare a unor elicoptere de atac pentru fortele armate, un proiect a carui valoare este estimata la suma de un miliard de euro, potrivit presei, relateaza AFP, potrivit Mediafax .

Directorul unui colegiu tehnic din Oradea a fost retinut dupa ce a primit mita 5.000 de euro pentru a ajuta un elev sa promoveze bacalaureatul

Directorul unui colegiu din Oradea a fost retinut, luni de procurori, fiind acuzat ca a primit 5. 000 euro mita pentru a ajuta un elev sa promoveze examenul de bacalaureat. Directorul Colegiului Tehnic Andrei.

Casa Nationala de Pensii plateste 4,5 milioane de euro pentru un sistem IT de administrare a documentelor unei firme care are ca tert sustinator tehnic si financiar pe Teamnet, fosta firma a lui Sebastian Ghita

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a atribuit in data de 26 iunie 2014 un contract de 4,5 milioane de euro 19,8 milioane lei, inclusiv TVA) catre firma Bion Advanced Support Team pentru dezvoltarea unui sistem IT de administrare a documentelor si a proceselor de munca in administratia publica, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Oferta castigatoare are ca tert sustinator tehnic si financiar Teamnet International, fosta firma a deputatului PSD Sebastian Ghita. Contractul este finantat prin fonduri UE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )