Libnet.ro
UNICEF

16:30

Baia Mare: Un agent de paza a murit dupa ce a fost impuscat accidental de un coleg

B1 B1,
Baia Mare: Un agent de paza a murit dupa ce a fost impuscat accidental de un coleg

Un tanar de 24 de ani, agent de paza la o firma de transport valori din Baia Mare, a murit dupa ce a fost impuscat accidental de catre un coleg care a manevrat gresit un pistol. Incidentul a avut loc in. continuă pe B1

Agent de paza impuscat mortal de un coleg

Un agent de paza de la o firma din Baia Mare a fost impuscat mortal de un coleg de munca. Acesta ar fi manuit gresit pistolul din dotare. Tragedia a avut loc in incinta unei firme de transport valori.

UPDATE Agent de paza impuscat mortal de un coleg. Victima avea 25 de ani

Un agent de paza de la o firma din Baia Mare a fost impuscat mortal de un coleg de munca. Acesta ar fi manuit gresit pistolul din dotare. Tragedia a avut loc in incinta unei firme de transport valori.

Agent de paza din Baia Mare, impuscat mortal de un coleg la schimbul de tura

Tragedie in Maramures. Un agent de paza din Baia Mare a fost impuscat mortal de catre un coleg. Cei doi tineri asigurau paza transporturilor de valori. La schimbul de tura, suspectul a descarcat accidental arma.

Moarte stupida pentru un angajat al unei firme de transport valori. A fost impuscat din greseala de colegul sau, la schimbul turei

Un barbat din Baia Mare si-a pierdut viata dupa ce a fost impuscat din greseala de un coleg. Incidentul s-a petrecut in momentul in care cei doi, angajati ai unei firme de transport valori, isi.

8 straniere din lotul HCM Baia Mare convocate la nationalele tarilor de unde provin

Nu mai putin de opt handbaliste venite din strainatate aflate acum in locul HCM Baia Mare au fost convocate la nationalele tarilor din care provin. Cele opt se alatura celorlalte sapte componente ale HCM Baia Mare care figureaza in lotul largit convocat de selectionerul Gheorghe Tadici pentru jocurile nationalei din luna octombrie.

DNA efectueaza perchezitii la ROMATSA Baia Mare intr-un dosar de coruptie. Directorul institutiei a fost dus la audieri

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Cluj - Biroul Teritorial Baia Mare efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2012-2014. Directorul ROMATSA Baia Mare, Traian Ritiu, a fost dus la audieri.

Tepuita de un bisnitar din Baia Mare cu 2.000 de lei. Femeia a vrut sa schimbe 500 de euro

O femeie din Baia Mare a fost tepuita de un bisnitar cu nu mai putin de 2. 000 lei. Initial femeia a vrut sa schimbe 500 de euro de la o casa de schimb valutar, insa inainte de a intra in acea casa de schimb a fost acostata de un barbat care i-a propus un pret mai bun. Numai ca. teapa.

Pietoni accidentati la Baia Mare si Borsa. Femeie de 78 ani si copil de 8 ani

Pe drumurile publice din judetul Maramures au fost inregistrate in ultimele zile doua accidente rutiere soldate cu ranirea a doua persoane. Primul eveniment s-a inregistrat, potrivit datelor oferite de IPJ Maramures, in Piata Revolutiei din municipiul Baia Mare.

UPDATE Perchezitii la ROMATSA - Directia Serviciilor de Navigatie Aeriana Baia Mare, intr-un caz de coruptie

Procurorii fac, marti, sapte perchezitii in judetul Maramures, printre care si la sediul Directiei Serviciilor de Navigatie Aeriana Baia Mare din cadrul ROMATSA, printre cei vizati fiind si directorul institutiei, pentru fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2012-2014, informeaza Mediafax.

UPDATE: Perchezitii la Directia Serviciilor de Navigatie Aeriana Baia Mare. Ancheta ar viza unele lucrari de reparatii

Sediul Directiei Serviciilor de Navigatie Aeriana Baia Mare este perchizitionat alaturi de alte 6 locatii din judetul Maramures intr-un caz de fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2012-2014. Printre cei vizati e procurori se afla si directorul instututiei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )