Libnet.ro
UNICEF

13:15

Balint: Lui Temwanjera ii prelungim contractul cu inca doi ani, adica pana ajunge la 50 de ani

Adevărul Adevărul,
Balint: Lui Temwanjera ii prelungim contractul cu inca doi ani, adica pana ajunge la 50 de ani

Integralist cu Dinamo, sambata seara, in victoria cu 4-1, Mike Temwanjera si-a incununat evolutia buna cu ultimul gol al meciului, in minutul 88. Atacantul din Zimbabwe a fost dupa meci tinta unor glume ale antrenorului Gabi Balint. continuă pe Adevărul

Ponta, la TNL: Am fost doi ani si jumatate o echipa unita, vreau sa fim in urmatorii ani ...

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Conferinta TNL, ca cei din USL au fost doi ani si jumatate o echipa unita si vrea sa fie si in urmatorii ani impreuna, fiind intr-adevar o echipa pentru Romania, scrie Mediafax. El a admis ca a avut la un moment dat intentia sa nu mai participe la acest eveniment, dupa certurile din ultimele zile, dar a apreciat ca un astfel de gest ar fi fost profund incorect fata de tinerii liberali. Ma bucur in primul rand ca .

Julian Assange: WikiLeaks este mai puternic decat in urma cu doi ani

Site-ul WikiLeaks este mai puternic astazi decat in urma cu doi ani si a reusit sa reziste la embargoul bancar impus de Statele Unite cu ajutorul sprijinului international, a declarat Julian Assange.

Un american eliberat in urma cu doi ani a fost arestat pentru aceeasi crima pentru care a fost acuzat in 1984

Dupa mai putin de doi ani de libertate, un american a fost arestat din nou, sub acuzatia de ucidere a unei colege de clasa, in 1979.

AXA Asigurari, de doi ani pe piata din Romania

AXA Asigurari sarbatoreste, in luna mai, doi ani de cand a avut loc lansarea oficiala in tara noastra, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

inca doi hoti care au speriat comuna Radovanu, retinuti. Al treilea faptas se ascunde

Politistii olteniteni au retinut inca doua barbati suspectati de comiterea mai multor infractiuni de furt din locuinte de pe raza localitatilor Radovanu si Spantov. Al treilea faptas se sustrage cercetarilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )