Libnet.ro
UNICEF

22:45

Banca Transilvania creste avansurile la creditele ipotecare, dar mai putin decat restul bancilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Transilvania creste avansurile la creditele ipotecare, dar mai putin decat restul bancilor

Banca Transilvania anunta avansuri mai mari la creditele cu garantie imobiliara, dar segmenteaza clientii in functie de prima locuinta si stabileste un plafon de diferentiere. Avansul creste nesemnificativ daca un client vrea sa isi cumpere pe credit. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Transilvania majoreaza avansul la creditele imobiliare, de la 20% pentru cei care achizitioneaza o prima locuinta pana la 35%

Banca Transilvania va majora incepand de luni, 16 mai, avansul pentru creditele imobiliare, de la 15% in prezent, la 20% in cazul celor care achizitioneaza o prima locuinta si pana la 35%, in functie de moneda si tipul garantiei, in urma intrarii in vigoare a Legii privind darea in plata.

EXCLUSIV Banca Transilvania va mari de luni avansul la creditele ipotecare/imobiliare, dar diferentiat, in functie de profilul de risc al solicitantului

Nu vrem sa ingradim accestul tinerilor la credite astfel incat ne gandim la o varianta in care cresterea respectivului avans sa fie facuta diferentiat, in functie de profilul de risc al solicitantului, au declarat miercuri pentru HotNews surse din institutie. Momentan se lucreaza la diferite scenarii, cel mai probabil fiind acela in care tinerii care vor solicita un credit pentru locuinta vor avea de dat un avans mai mic decat cei care solicita un credit pentru firma garantat cu o proprietate imobiliara. au mai spus sursele citate. De asemenea,avansul ar putea fi diferentiat in functie de plafonul creditului cerut. Banca Transilvania este ultima banca din top 5 care nu a anuntat inca ce reactie va avea la legea darii in plata.

inca o banca majoreaza avansul la credite ipotecare!

Banca Transilvania a anuntat vineri ca majoreaza avansul pentru creditele ipotecare, atat la lei cat si la euro. Astfel, avansul standard pentru creditele ipotecare in lei va fi de la 25%, iar.

O alta banca mare mareste avansul la creditele ipotecare in lei

ING, sucursala grupului olandez cu acelasi nume, a majorat avansul cerut pentru creditele imobiliare in lei de la 15% la 25%, la doar doua zile de la intrarea in vigoarea a legii darii in.

UniCredit Bank majoreaza din 16 mai avansul la creditele ipotecare

UniCredit Bank a decis ca incepand de luni, 16 mai, sa majoreze avansul la creditele ipotecare si imobiliare de achizitie, in lei si in euro, la 25%, au transmis reprezentantii UniCredit Romania.

Titlurile Fondul Proprietatea si Banca Transilvania au condus in topul lichiditatii

Titlurile Fondul Proprietatea si Banca Transilvania au condus in topul lichiditatii.

Piata, dominata de deal-ul de 20 milioane lei cu actiuni Banca Transilvania

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in sedinta de tranzactionare de ieri, de un deal de 20,16 milioane lei, realizat cu titluri Banca Transilvania TLV), incheiat la pretul de 2,735 lei/unitate, in apreciere cu 0,55%.

BT mareste avansul la creditele cu garantie imobiliara pana la 35%, in functie de moneda si tipul garantiei

Pe fondul cresterii riscurilor activitatii bancare, generate de Legea Darii in Plata, Banca Transilvania creste avansul la creditele cu garantie imobiliara. In acelasi timp, BT a decis sa ii sustina, in continuare, pe cei care doresc sa achizitioneze prima locuinta prin stabilirea unor conditii de avans mai relaxate, se arata intr-un comunicat transmis vineri de oficialii BT. Astfel, in cazul achizitiei de locuinte, noile intervale de avans pentru credite imobiliare, incep de la 20% in cazul persoanelor care achizitioneaza prima locuinta si ajung pana la 35%, in functie de moneda si tipul garantiei.

BCR a majorat avansul la creditele ipotecare

O noua institutie de credit - Banca Comerciala Romana BCR) - a anuntat ca majoreaza avansul la credite, ca urmare a aprobarii Legii darii in plata, dupa ce alte cateva banci mari au adoptat aceeasi masura, inainte sau dupa adoptarea legii care permite stingerea datoriei odata cu cedarea garantiei catre banca.

Banca Transilvania, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat o crestere de 3,17%, in perioada 3-10 mai, raportata la moneda euro, aceasta fiind cea mai mare apreciere a unui titlu din cadrul indicelui BET.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )